Bizi bilenler,2007 yılından beri gazetemizi takip edenler, yazılarımızı okuyanlar, fikirlerimizi de niyetimizi de bilirler. Biz Domaniç'in çıkarı için herkesle çalışır, varsa yapabilecek elimizden geleni yaparız. 
Gördüklerimizi, duyduklarımızı, bildiklerimizi Domaniç'in çıkarına ise yetkililerle, seçilmişlerle paylaşırız.

Bu yüzden Ak Partili Belediye Başkanı Yakup Yardımcı döneminde, hangi olumlu projeyi desteklediysek, hangi projemizi belediyemize sunduysak, Muhalefettekiler bizi Ak Partinin yandaşı olarak lanse etmeye, suçlamaya çalıştılar. Sanki Ak Partili olmak suçmuş gibi !
Sonra Belediye MHP'ye geçti. Biz, olursa iyi olur dediğimiz, önceki belediye başkanına yaptıramadığımız proje ve fikirlerimizi MHP'li belediye başkanımız Sahvet Ertürk'e anlatmaya başladık. Onun yaptığı iyi projeleri destekledik. Muhalefette olanlar, bizi MHP'li olmakla, başkanın yandaşı olmakla suçladı. Sanki MHP'li olmak suçmuş gibi !
Şimdi Domaniç Belediyesini CHP'li Engin Uysal kazandı. Biz yine Domaniç için belediyemize bildiğimiz, olursa iyi olur diye düşündüğümüz projelerimizi, önceki başkanlara kabul ettiremediğimiz veya yarım kalan projelerimizi sunmaya devam ediyoruz edeceğiz. Ve yine muhalefette olanlar bizi şimdi de CHP'li olmakla suçlayacaklar. Sanki CHP'li olmak suçmuş gibi !

Uzun lafın kısası iktidardakiler bizi muhalif, muhalefettekiler de yandaşlıkla suçlamaya gelmişlerdir. Derler ya; “KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ”
Beceriksiz, düşük profilli siyasiler, iktidarda değilse, iktidarda olan iş yapamasın da onun hataları eksiklikleri çok olsun da girdiği işi başaramasın da, onun beceriksizliğinden biz faydalanalım diye düşünürler. 
Biz yerel basın olarak ilçemizin halkımızın çıkarlarını gözetir genelde muhalif, hizmette yandaş oluruz. 
Biz, Domaniç Gazetesi olarak, Domaniç'in kurtuluşunu tarihi, doğal ve organik tarımınıda gördük. Tarihi mekanlar, tarihi günler, doğal manzaramız, mesire alanlarımız iyi pazarlanmalı, Yörük, yörük gibi ürettiği ile geçinen olmalı dedik.  
Hayme Ana Törenleri, Tarihi Güreşler, Domaniç Mesire alanları modernize edilmeli, yeni yerler açılmalı dedik.
Kayı Beyi Ertuğrul'un yeni bir devletin projelerini yaptığı tefekkür tepeyi turizme açalım dedik. Yarım kaldı. Dünyada sadece bizde olan ve bizim Gazetemizin dünyaya tanıttığı Domaniç Kurbağalarını değerlendirelim dedik. Elimizde kaldı. 
Ebe Çamlığında Ebe Hatun Türbesi Dünya Ebeleri Günü Kutlama Merkezi olsun dedik. Kimse takmadı. Türkün anası Hayme Ana'nın türbesinin bulunduğu Çarşamba köyümüzde, Cumhurbaşkanımızın eşinin katılımıyla Anneler Günü kutlansın dedik. Linç edildik. 
Domaniç Yağlı Pehlivan güreşlerini yalan dolanla Kırkpınar'la yarıştıracağımıza tarihsel ve kültürel boyutu ile ön plana çıkaralım, Alana dev bir güreş anıtı dikelim dedik, olmadı !  Dağ yolunu genişletelim, yol boyu onlarca butik işletme açalım, Hayme Ana torunları el kapılarında çalışmasın Domaniç'te ürettiğini satsın dedik. Tünelciler bize saldırdı. 
Ebe Çamlığına Kayıların çadırlarını yeniden kuralım, tarih turizminden hakkımız olan parayı kazanalım dedik. Projemiz kabul edildi, 30 küsur milyon lira ödenek ayrıldı. Ancak ilimiz KÜTAHYA'nın sayın yetkilileri, her projede çamlığı kesmeye kalktı. 15 yıllık mücadelenin ardından tam olmuştu ki, Oba çadırı projemiz iptal edildi. Bizim projemiz, bizim 30 milyon liramız iptal edilmemeli, başka alana kaydırılmamalı. Domaniç'iler ekmek kapısına, tarihi mirasına sahip çıkmalı diye düşünüyoruz !