ÜSTÜN BİR PERFORMANS SERGİLEDİ

Çukurca beldesinin Ilıcaksu mahallesinden olan Mustafa Talha Bilge, 27-28 Ocak 2024 tarihlerinde Alanya'da gerçekleştirilen Oryantiring Türkiye Şampiyonası'nda muazzam bir performans sergileyerek Türkiye Şampiyonu oldu.

BİN 720 SPORCU KATILDI

Toplamda 45 farklı kategoride BİN 720 sporcunun katıldığı yarışmada, parkurlardaki zorlu engellerle başa çıkmak için kıyasıya bir mücadele yaşandı. 25 Ocak Perşembe günü Cebelireis'te orta mesafe, 26 Ocak Cuma günü Alanya Çarşı Merkez'de sürat yarışı, 27 Ocak Cumartesi Gedevet Parkorman Alanı'nda orta mesafe yarışı gerçekleştirildi. Alanya Çarşı Merkezi'nde düzenlenen sürat yarışının ardından ise İskele Şelale Meydanı'nda görkemli bir ödül töreni düzenlendi.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e ve Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı'ya katkı ve desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

40 kat örtü ile özel kutusunda saklanan Sakal ı Şerifini hediye etti 40 kat örtü ile özel kutusunda saklanan Sakal ı Şerifini hediye etti

Derece elde eden sporcular ise madalyalarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, ALKÜ Spor Bilimleri Dekanı Hamdi Alper Güngörmüş, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Toksöz ve Türkiye Oryantiring Federasyonu yetkililerinden aldı.

Editör: Serdar Yiğit