Domaniç Meydan Taksi Temsilcisi Rafet Yiğit, yaptığı basın açıklamasında sektörel sıkıntılar ve mali zorluklar nedeniyle güncelleme taleplerini ilettiklerini belirtti.

ULAŞIM MALİYETLERİ ARTTI

Yiğit,

Domaniç Karaköylü gençlerden vefa örneği Domaniç Karaköylü gençlerden vefa örneği

"Taksi esnafımızın bu mesleği daha sürdürülebilir kılabilmesi ve konforlu bir ulaşım hizmeti sunabilmemiz için gerekli olan zam talebimizi, akaryakıt zamları, zorunlu trafik sigortaları, motorlu taşıtlar vergisi gibi maliyetlerin artması neticesinde dile getirdik. Alınan karar doğrultusunda, taksimetre ücretlerinde önemli değişikliklere gidildi" dedi.

İNDİ BİNDİ 60 TL OLDU

Yapılan zam sonucunda Domaniç Taksiciler Ücret Tarifesi şu şekilde güncellendi: İlçe Merkezi'nde indi-bindi ücreti 40 TL'den 60 TL'ye yükseltildi. Taksimetre açılış ücreti ise 15 TL'den 30 TL'ye çıkarıldı. Açılış sonrası her bir kilometre için alınan ücret ise 15 TL'den 30 TL'ye çıkarıldı.

YENİ FİYAT TARİFESİ UYGULANMAYA BAŞLADI

Zam kararı, 26 Ocak Cuma günü itibariyle uygulanmaya başlandı. Taksi esnafı, alınan bu kararın sektördeki zorluklarla başa çıkabilmek ve kaliteli bir hizmet sunabilmek adına kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Taksi için irtibat numarasının da değiştiğini ifade eden Yiğit, yeni numaranın 0545 504 82 84 olduğunu belirtti.

Editör: Serdar Yiğit