Muratlıspor, deplasmanda kazandı Muratlıspor, deplasmanda kazandı

Tunçbilek Belediyespor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Domaniçspor, rakibi ile 6 puanlık farkı ile zirve de ki yerini sağlamlaştırıyor. Öte yandan, Domaniç’in temsilcisi Sarıotspor’da evinde Yeşilayspor ile golsüz berabere kaldı.

TUNÇBİLEK BELEDİYESPOR'U DEPLASMANDA GEÇTİ

Kütahya Süper Amatör Ligi Vali Ali Çelik Sezonu A Grubu'nda mücadele eden Domaniçspor, 8. haftada Tunçbilek Belediyespor ile S. Tevfik Okyavuz Sahasında karşılaştı.

Emre Karamahmut ve Yusuf Koçer'in attığı gollerle Tunçbilek Belediyespor'u 2-0 deplasmanda mağlup eden Domaniçspor, liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Karşılaşma sonrasında 21 puana ulaşan Domaniçspor, namağlup liderliğini sürdürerek 3. sıradaki rakibi Tunçbilek Belediyespor'a 6 puan fark attı.

SARIOTSPOR YEŞİLAYSPOR MÜCADELESİ BERABERE BİTTİ

Kütahya Süper Amatör Ligi Vali Ali Çelik Sezonu B Grubu'nda mücadele eden Sarıotspor, 8. haftada evinde Yeşilayspor ile karşı karşıya geldi.

Maç, 03 Aralık 2023 Pazar günü Domaniç İlçe Stadı'nda oynandı ve taraflar sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

Sarıotspor, bu beraberlik sonucu puanını 10'a çıkartarak grubunda orta sıralardaki yerini korudu.

MERAKLA BEKLENİYOR

Her iki Domaniç temsilcisi, kendi gruplarında gösterdikleri performanslarla dikkat çekiyor. Süper Amatör Lig'in heyecanı devam ederken, Domaniçspor ve Sarıotspor'un gelecek haftalardaki performansları ve mücadeleleri merakla bekleniyor.

Editör: Serdar Yiğit