Yapılan açıklamada, kamera sisteminin tesis içindeki türbinlerden soyunma odalarına kadar 24 saat boyunca kayıt altına alınacağı belirtildi. Uzun süredir beklenen skorboard’un ise bu hafta içerisinde yapımı tamamlanacak.

GENÇLİK MERKEZİNİN TEMELİ ATILDI

Domaniç Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Naci Uzuncan, yaptığı açıklamada stadyum güvenliği ve yeni gençlik merkezi ile ilgili önemli bilgileri paylaştı. Stadyum içi ve dışına kurulan kamera sistemleri ile güvenlik kaynaklı sorunların önüne geçilmesi hedeflenirken, ayrıca özel idare kanalıyla hayata geçirilen gençlik merkezinin temelinin atıldığını belirtti.

12 KAMERA İLE DENETLENECEK

Domaniç Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Naci Uzuncan, yaptığı açıklamada stadyum güvenliği ve gençlik merkezi konularında önemli bilgiler verdi. Uzuncan,

"Görmüş olduğunuz gibi saha çalışmalarımız devam ediyor, altyapı çalışmaları sürüyor ve bugünden itibaren stadımızın hem iç mekanına hem de dış mekanına kamera sistemi kurulumuna başladık." dedi.

Eskişehir'den gelen bir firma tarafından gerçekleştirilen kamera sistemi kurulumunun, stadyumun içindeki tesisleri, tribünleri ve çıkış yollarını 24 saat boyunca 12 kamerayla kayıt altına alacağını belirten Uzuncan, bu sayede alkol kaynaklı olayların önüne geçmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Gece saatlerinde tesislere zarar veren kişilere karşı da net bir güvenlik önlemi alacaklarını dile getiren Uzuncan,

" Kullanmış oldukları alkolün etksiyle taraftarımızın kullanmış olduğu tuvaletin kapısını gece kırmışlar. Tesislerimize zarar vermişler. Artık stadın hem içeriden, hem dışarıdan 24 saat kayıt altına alındıktan sonra, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını umuyoruz." diye konuştu.

BU HAFTA GOLLER SKORBOARTAN TAKİP EDİLECEK

Ayrıca, uzun süredir beklenen skor tablosunun da nihayet temin edildiğini ve bu hafta içinde montajının tamamlanarak kullanıma sunulacağını belirten Uzuncan,

"Skor tablomuzu bekliyoruz. Kargonun yetişmesi halinde, hafta sonuna kadar skor tablomuzu faaliyete geçirmeye çalışacağız." şeklinde bilgi verdi.

MAÇLARI ZARAR VERMEDEN İZLEYELİM

Uzuncan, stadyum içindeki oturma kültürü konusuna da değinerek, taraftarlardan koltuklara zarar vermemelerini ve temiz bir şekilde maçları izlemelerini rica etti. Tribünlerin görevli personel tarafından temizlendiğine değinen Uzuncan, "Önceki günlerde karşılaştığımız gibi, kırılan koltuklar devlet malıdır. Lütfen bu tür zararlara yol açmadan tesislerimizi kullanmaya özen gösterelim." diyen Uzuncan, bu konuda daha duyarlı olunması çağrısında bulundu.

GENÇLİK MERKEZİNİN TEMELİ ATILDI

Açıklamalarının devamında, özel idare kanalıyla yapılan gençlik merkeziyle ilgili bilgileri de paylaşan Uzuncan,

Muratlıspor’dan muhteşem geri dönüş Muratlıspor’dan muhteşem geri dönüş

" Bu hafta temeli atıldı. O da en hızlı bir şekilde devam edecek. Mayıs veya haziran ayı gibi gençlik merkezini ilçemize kazandırmış olacağız. Bu alanda da emeği geçen kim varsa herkese teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmalar tesisler, Domaniçimize ve tüm taraflarımıza hayırlı olsun inşallah" dedi.

Editör: Serdar Yiğit