İşte haftanın öne çıkan maçları ve lig durumu:

HAYMESPOR 1-1 BÜKERLERSPOR

Pazar günü Domaniç ilçe sahasında oynanan bu mücadelede, Haymespor ile Bükerlerspor 1-1 berabere kaldı. İki takım arasındaki çekişmeli mücadelede gol sesleri eşitlikle son buldu.

DURABEYSPOR 0-2 MURATLISPOR

Durabeyspor ile Muratlıspor arasındaki karşılaşmada ise Muratlıspor, rakibini 2-0 mağlup ederek galibiyet elde etti. Bu sonuçla Muratlıspor, puanını 23'e çıkardı.

ÇAMLICASPOR BAY GEÇTİ

Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu garantileyen Çamlıcaspor, bu haftayı bay geçti. 30 puanla zirvenin sahibi olan Çamlıcaspor, ligin bitimine rahat bir konumda girmeye hak kazandı.

Muratlıspor şampiyonluk coşkusuna hazır! Muratlıspor şampiyonluk coşkusuna hazır!

LİG DURUMU

Çamlıcaspor'un liderliği sürerken, Muratlıspor ikinci sıradaki yerini korudu. Durabeyspor ve Haymespor ise 3. ve 4. Sıralarda 16 puan ile yer aldı. Bükerlerspor ise 14 puanla son sırada bulunuyor.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA

13. hafta mücadeleleri için heyecan dorukta. Domaniç İlçe sahasında oynanacak karşılaşmalarda, Muratlıspor Çamlıcaspor'a karşı zorlu bir mücadele verecek. Diğer maçta ise Bükerlerspor ile Durabeyspor kozlarını paylaşacak. Sporseverler, bu çekişmeli karşılaşmaları heyecanla bekliyor.

Editör: Serdar Yiğit