Kütahya Emniyet müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Domaniç İlçe Emniyet Amirliğince yapılan çalışmalar sonucu; Kütahya İl Merkezinde durdurulan araç ve K.C.B., İ.Ö., K.K. isimli şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda 9 parça halinde satışa hazır vaziyette olmak üzere toplam 27,26 gr metamfetamin maddesi ele geçirilerek şahısları gözaltına aldı.

İKİNCİ OLAY TAVŞANLI VE DOMANİÇ’TE YAŞANDI

İkinci olay ise Tavşanlı ve Domaniç İlçelerinde yaşandı. Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 3 gr uyuşturucu madde ile yakalanan A.G. isimli şahıs uyuşturucuyu Domaniç ilçesinde E.K.,N. Ç, ve M.Ö. aracılığı ile F. K'dan aldığını beyan etmesi üzerine ikametlerinde ve işyerlerinde 07.12.2023 günü arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada 13.48 gr. sentetik kannabinoid, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet metamfetamin kalıntısı olan payp ele geçirilerek şahıslar gözaltına alındı.


Tavşanlı ilçesinde ve İl Merkezinde gözaltına alınan şahıslar adli işlemleri sonrası çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandılar. Yılbaşından itibaren Kütahya il genelinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti suçundan tutuklu sayısı 130’a yükseldi.

Domaniç'te otopark sorunu seçim öncesi gündeme geldi Domaniç'te otopark sorunu seçim öncesi gündeme geldi

Editör: Serdar Yiğit