Domaniç ilçesinde Fenerbahçe taraftarı olan Aylin Ece Tekdemir ve Hüseyin Baştürk çifti, nikahlarını kulüplerine duydukları sevgiyle anlamlandırdı. Çift, nikah tarihlerini ve saatini Fenerbahçe’nin kuruluş yıl dönümü olan 19 Temmuz 1907’ye ithafen ayarlayarak, 19.07.25 tarihinde saat 19.07’de hayatlarını birleştirdi.

Domaniç’te Fast-Food Fiyatlarına Düzenleme: Zirve Kokoreçte
Domaniç’te Fast-Food Fiyatlarına Düzenleme: Zirve Kokoreçte
İçeriği Görüntüle

DOMANİÇ’TE TARAFTAR AŞKI NİKAH MASASINA TAŞINDI

Domaniç Karaerik mevkiinde ki bahçede sarı-lacivert süslemeler, Fenerbahçe bayrakları ve formalarla donatılan alanda nikahı Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal kıydı.Başkan Uysal, genç çifti kutlayarak bu anlamlı günde onları yalnız bırakmadı.Gelin Aylin Ece Tekdemir,

“Bizim için artık bu tarihin iki ayrı önemi var. Hem gönül verdiğimiz kulübümüzün hem de evliliğimizin yıldönümü aynı gün. Bu tarihi birlikte kutlamak bize ayrı bir heyecan verecek” dedi.

Damat Hüseyin Baştürk ise,

“Sevdiğim insanla bu özel günde evlendik. Artık 19 Temmuz benim için sadece Fenerbahçe’nin değil, aynı zamanda evliliğimizin de yıl dönümü. Eşimle birlikte iki tutkum bir araya geldi” diye konuştu.