Mezarlığın yenilenmesi sürecinde köylüler büyük bir dayanışma örneği sergiledi. Herkes kendi imkanları ölçüsünde katkıda bulunarak çalışmalara destek verdi.

Zambiyalı Gelin, Türk Doktorla Domaniç’te Evlendi Zambiyalı Gelin, Türk Doktorla Domaniç’te Evlendi
Domaniç’te örnek birliktelik

BİRLİKTE ÇALIŞINCA HER ŞEY GÜZEL OLUYOR

Köy muhtarı Seçil Cengiz, bu dayanışmaya dikkat çekerek,

“Gördüğünüz gibi arkadaşlarımız mezarlığın içerisindeki yollara kaldırım taşlarını döşedi. Gerçekten çok iyi bir iş ortaya çıktı. Doktorumuz Şükrü Hatun, anne ve babasının ruhu için yaptığı kaldırım bağışı önemli bir katkı sağladı. Allah bin kere razı olsun. Kalan eksiklikleri ise köy halkı el birliği ile tamamladı. Boya işlerini de hep birlikte yaptık, böylece mezarlığımız çok daha güzel bir hale geldi. Birlikte çalışınca her şey güzel oluyor, tüm köy halkına ve yardım eden herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Domaniç’te örnek birliktelik

YENİLİK VE GÜZELLEŞTİRME ÇALIŞMALARI SÜRECEK

Köylüler de mezarlığın yenilenmesinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. Muhtara ve çalışmalara katkı sağlayan herkese teşekkürlerini ileten köylüler, yapılan bu çalışmaların sadece bir başlangıç olduğunu ifade ettiler. Köyde ilerleyen süreçte daha pek çok yenilik ve güzelleştirme çalışması yapılacağını belirten köylüler, bu tür projelere her zaman destek vereceklerini söyledi.

Domaniç’te örnek birliktelik

Editör: Serdar Yiğit