Örnek bir davranış sergileyen Domaniç Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencilerinden Ecrin Arslan, Yağmur Kara, Damla Kara ve Ayşe Nil Zengin yüklü miktardaki parayı belediye Zabıta Amirliğine teslim ettiler.

KENDİLERİ KÜÇÜK, YÜREKLERİ KOCAMAN

Para bulan çocukların paraları belediyeye teslim ederek örnek bir davranış sergilediğini belirten Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Kendileri küçük Kocaman yürekleri olan Domaniç Ortaokulu 7/A Sınıfı öğrencilerinin buldukları yüklü miktarda arayı belediyemize getirip teslim etmeleri bizleri gerçekten gururlandırdı ve umutlandırdı. Bu davranışlarının tüm çocuklarımıza ve halkımıza örnek teşkil etmesini diliyorum” dedi.

ÖRNEK OLDULAR

Dört küçük kızın herkese örnek olduğunu ifade eden Ertürk, öğrencilerin hiç tereddüt etmeden belediyeye gelerek durumu izah ettiklerini söyledi.

ŞİMDİ SAHİBİNİ BEKLİYORUZ

Ertürk,

Domaniç'te sansar paniği: Araçlarda binlerce liralık hasar! Domaniç'te sansar paniği: Araçlarda binlerce liralık hasar!
“Hepimizi gururlandıran bu çocukların, bulduğu para için kayıp anonsu yapıldı ve şimdi sahibinin gelip miktarı ve kaybettiği yeri söyleyerek teslim almasını bekliyoruz. Bu tür dürüstlük örneği sergileyen çocuklularımızın ailelerine, öğretmenlerine de böyle dürüst evlatlar yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Serdar Yiğit