Domaniç’te dört mahalleden birer temsilcinin katılımıyla Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kurmak için harekete geçen, Murat Sert, Rahmi Arıkan, İhsan Taşkın, Sedat Duman, Oğuzhan Karaduman, Ersin Güçlü ve Ahmet Sarı Domaniç Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Kurucu Üyeleri olarak ilgili makamlara gerekli başvuruyu yaptılar.

Kütahya Valisi, Domaniç Kadın Kooperatifini ağırladı: Destek sözü verdi! Kütahya Valisi, Domaniç Kadın Kooperatifini ağırladı: Destek sözü verdi!

KURULUŞ VE FAALİYET ALANLARI HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Domaniç İlçe Tarım Müdürlüğü ve Kütahya İl Tarım Müdürlüğü Teknik Heyeti ile İlçe Esnaf Odası Toplantı salonunda düzenledikleri bilgilendirme toplantısında, Ziraat Mühendisi Halit Şen’den Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kuruluş ve faaliyet alanları hakkında bilgi aldılar.

Kooperatif Kanununda yılbaşından sonra yapılacak yeni değişikler olacağından, Kooperatifin resmi kuruluşu ve genel kurulu yeni yıla ertelendi.

Domaniç’te kendisi veya ailesi ikamet eden hereksin üye olabileceği Kooperatif, Kesim, Nakliye, Süt Toplama, Kırsal Turizm gibi alanlarda faaliyet yapabilecek.

Editör: Serdar Yiğit