“ÜRÜNLERİMİZ VİNÇ ÜZERİNDE KALDI”

Sanayi alanında faaliyet gösteren iş insanı İsmail Karaduman, ürünlerinin vincin üstünde kaldığını ve tehlikeli bir durum yaşadıklarını söyledi. Karaduman,

“Bu sorunun bir an önce çözülüp yetkililerinde bize haber vermesi gerekiyor” dedi.

SABAH SAATLERİNDEN BU YANA 3 KEZ KESİNTİ YAŞANDIĞINI BELİRTTİ

Isıtma sistemleri ve ekipmanları üretimi yapan Karaduman Kazan’ın sahibi İş insanı İsmail Karaduman, sanayi esnafının karşılaştığı sorunlara dikkat çekerek, elektrik kesintilerinin işlerini olumsuz etkilediğini belirtti. Karaduman, sabah saatlerinden itibaren üç kez yaşanan kesintilerin, ürünlerinin vincin üstünde kalmasına neden olarak tehlikeli bir durum oluşturduğunu vurguladı.

“VATANDAŞLAR YAŞADIKLARI SIKINTILARI BELKİ BELİRTMİYOR AMA BİZ FARKINDAYIZ”

Karaduman, "Sanayi esnafı olarak elektrik kesintilerinden şikayetçiyiz. Sabahtan itibaren 3 defa kesinti oldu, ürünlerimiz vincin üstünde kaldı. Bu, tehlikeli bir durum bizim için. Bu sorunun bir an önce çözülüp yetkililerin de bize haber vermesi gerekiyor. Ayrıca, bu elektrik kesintilerinde kalorifer kazanı arızaları sık sık olmaktadır. Vatandaş belki bunu elektrik dağıtığım şirketine belirtmiyor ama biz bunun farkındayız. Bunun bir an önce çözümlenmesi gerekir" diye konuştu.

“İŞ SÜREKLİLİĞİNİN YANI SIRA GÜVENLİK RİSKLERİ DE OLUŞUYOR”

Sanayi esnafının yaşadığı bu sorunların sektöre ve ekonomiye zarar verebileceğine dikkat çeken Karaduman, yetkililerin bu konuda daha etkili çözümler üretmesi gerektiğini belirtti. Elektrik kesintilerinin sadece iş sürekliliğini değil, aynı zamanda güvenlik risklerini de beraberinde getirdiğini ifade eden iş insanı, konunun acil bir şekilde çözülmesi için gerekli adımların atılmasını beklediklerini söyledi.

Köyde "Askıda Ekmek" uygulaması başlatıldı Köyde "Askıda Ekmek" uygulaması başlatıldı

EVLERDE KULLANILAN ELEKTRİKLİ EŞYALAR DA ZARAR GÖRÜYOR

Son günlerde artan elektrik kesintileri, sadece iş dünyasını değil, aynı zamanda evlerdeki elektronik cihazları da olumsuz etkiliyor. Elektrik kesintilerinin yol açtığı ani enerji kayıpları, vatandaşların bilgisayarları, televizyonları, beyaz eşyaları ve diğer elektronik cihazları için ciddi bir risk oluşturuyor. Bu durum, ev sahiplerinin maddi kayıplar yaşamasına neden oluyor.

Editör: Serdar Yiğit