Şölen, köy camiinde okunan mevlitle başladı. Ardından, dua ve tekbirlerle alana getirilen sünnet çocukları, anneleri tarafından karşılandı. Etkinlik boyunca çocuklar için ilahi dinletisi, palyaço gösterisi, pamuk şekeri ikramı, Hacivat ve Karagöz gösterisi, balon dağıtımı, şişme oyun parkuru ve yüz boyama gibi çeşitli eğlenceler düzenlendi. Misafirlere yemek ikramı yapıldı.

Domaniç: Çamlıca’da 8 Ailenin Sünnet Şöleni Aynı Gün Yapıldı

8 AİLENİN ÇOCUĞU SÜNNET OLDU

Çamlıca Köyü Muhtarı Numan Yaşar, etkinliğe yoğun bir katılım olduğunu belirterek, katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Yaşar, “Geçen yıl 10 ailenin 12 çocuğunun sünnet düğününü bir günde gerçekleştirdik. Bu yıl da 8 ailenin çocuğunun sünnetini yaptık. Hem birlik beraberliği sağladık hem de ekonomik açıdan tasarruf ettik. Talep olması durumunda bu etkinliği önümüzdeki yıllarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Sünnet şölenine Domaniç Kaymakamı Halil Affan Erdoğan, AK Parti Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, aileler ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Erdoğan, sünnet olan çocukları tebrik ederek ailelerine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Barışı Pedallayan Adam Domaniç Dağlarında Barışı Pedallayan Adam Domaniç Dağlarında

Domaniç: Çamlıca’da 8 Ailenin Sünnet Şöleni Aynı Gün Yapıldı

Editör: Serdar Yiğit