Domaniç’te Bilim ve Doğa Buluşması Domaniç’te Bilim ve Doğa Buluşması

DOMANİÇ’TE NİKAH MASASINA OTURDULAR

Domaniç’te bir buçuk yıldır aile hekimi olarak görev yapan 29 yaşındaki Dr. Muhammed Ali Demir ve 26 yaşındaki Zambiyalı eşi Docus, hayatlarını birleştirerek Domaniç’te nikah masasına oturdu.

EGE ÜNİVERSİTESİ’NDE BAŞLAYAN BİRLİKTELİK DOMANİÇ’TE TAÇLANDI

Aslen Uşaklı olan Dr. Muhammed Ali Demir, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim gördüğü dönemde, Gıda Mühendisliği öğrencisi olan Docus ile tanıştı. Zamanla ilerleyen ilişkilerini evlilikle taçlandıran çift, meslekleri gereği Domaniç’e yerleşti.

Zambiyalı Gelin, Türk Doktorla Domaniç’te Evlendi

AİLE VE ARKADAŞLARI MUTLU GÜNLERİNDE YANLARINDAYDI

Çift, nikah törenlerini Osmanlı’nın kurulduğu topraklarda yapmanın kendileri için büyük bir anlam ifade ettiğini ve bu kararın kendilerine ekstra mutluluk kaynağı olduğunu dile getirdi.

Domaniç Belediyesi’nde gerçekleşen nikah törenine, çiftin aileleri ve arkadaşları da katılarak bu mutlu günlerinde yanlarında oldular.

DOMANİÇ’İ ÇOK SEVDİLER

Nikah sonrasında duygularını paylaşan Dr. Muhammed Ali Demir,

"Ben Ege Üniversitesi Tıp fakültesindeyken Docus Gıda mühendisliği öğrencisiydi. Şimdi o Mühendis ve İngilizce öğretmeni ben Doktor. O Zambiyalı, Ben Türk. Benim görevim dolayısıyla Domaniç’te olduğumuz için ikimizde Domaniç’i çok sevdik. Burada yaşayacağımız için Nikahımızı da Domaniç Belediyesinde kıymaya karar verdik. Bizim için çok önemli ve unutulmaz olan ailemizin kuruluş törenini, Osmanlının kurulduğu topraklarda yapmak bizlere ekstra mutluluk kaynağı oldu. Ailelerimiz ve arkadaşlarımızda bu kararımızda bizlere destek oldu. Hepsine bir kez daha çok ama çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.
Zambiyalı Gelin, Türk Doktorla Domaniç’te Evlendi

Editör: Serdar Yiğit