Volkan Çelik'ten Açıklama: Domaniç-Tavşanlı yolu Mayıs'ta asfaltlanıyor Volkan Çelik'ten Açıklama: Domaniç-Tavşanlı yolu Mayıs'ta asfaltlanıyor

Sakıp Karaca, şimdiye kadar köyünde gösterdiği hizmet anlayışını ilçe geneline yaymak için AK Parti Domaniç Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. 1965 doğumlu olan Karaca, 2004 ve 2014 yılları arasında Çarşamba köyünde muhtarlık görevini yürüttü.

BİRLİKTE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATALIM

Şu anda ticaret ile uğraşan ve Domaniç'in çehresini değiştirmek için kararlı adımlar atacağını ifade eden Sakıp Karaca, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Sizlere hizmet etmek, Domaniç'imizi daha yaşanabilir ve güzel bir yer haline getirmek için buradayım. Tecrübem ve enerjimle, birlikte daha güçlü, daha kalkınmış bir Domaniç için çabalıyorum. Sizlerin destekleriyle, Domaniç'i daha ileri taşıyacağımıza olan inancım tam. Birlikte büyük başarılara imza atalım" dedi.

BAŞBAKAN’DAN SONRA CUMHURBAŞKANINI DA DOMANİÇ’TE AĞIRLAYACAĞIZ

Domaniç'in genel kalkınmasına yönelik planlarını paylaşan Karaca,

"Sizlerin güveni ve desteğiyle köyümüzde elde ettiğimiz başarıyı, şimdi Domaniç'in tamamına yayma zamanı geldi. Köy Muhtarı olarak Başbakan'ı ağırlamış olmanın gururu ve sorumluluğuyla, şimdi AK Parti Domaniç Belediye Başkanı adayı olarak karşınızdayım. Cumhurbaşkanını Domaniç'e getirmek, hep birlikte daha büyük hedeflere ulaşmak için buradayım. Sizlerle birlikte, Domaniç'i daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha kalkınmış bir ilçe yapmak için çalışacağım. Desteklerinizle birlikte, güzel günler bizi bekliyor!" şeklinde konuştu.

Editör: Serdar Yiğit