Beldenin merkezindeki düğün ve cemiyetler, artan araç yoğunluğu ve otopark sorunları nedeniyle zamanla sıkıntı yaratmaya başladı. Bu bağlamda, Çukurca ve Ilıcaksu Mahalleleri'ndeki kullanışsız alanlar, otoparka dönüştürülerek çözüm odaklı bir adım atıldı.

ÇUKURCA MAHALLESİ'NDE ÜÇGEN PARK YENİDEN DÜZENLENDİ

Çukurca Düğün Salonu yakınında bulunan üçgen park alanı, kullanışsızlığından kurtularak otoparka dönüştürüldü. Bu alandaki düzenleme sayesinde, cemiyet ve düğün günlerinde yaşanan yoğun trafik ve otopark sorunlarına etkili bir çözüm getirilmiş oldu. Mahalle sakinleri artık daha düzenli ve geniş otopark imkanlarına sahip olacak.

Başkan Uysal, Muhtarlar ve Encümenlerle buluştu Başkan Uysal, Muhtarlar ve Encümenlerle buluştu

ILICAKSU’DA SAĞLIK OCAĞI YANINDAKİ ALAN KULLANIMA AÇILDI

Ilıcaksu Mahallesi'nde ise özellikle yaz döneminde ve düğünlerdeki otopark sıkıntısını gidermek adına sağlık ocağı yanındaki kullanılmayan alan otopark olarak düzenlendi.

HERKES RAHAT EDECEK

Belediye Başkanı Emin Taşgın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,

"Yaz mevsiminde düğün ve cemiyetlerin artmasıyla birlikte yaşanan araç yoğunluğunu asgariye indirecek çalışmaları yürütüyoruz. Mahalle sakinlerimizi mutlu edecek, misafirlerimize rahatlık sağlayacak otopark alanları oluşturmak için çalışıyoruz. Beldemize hayırlı olsun" dedi.

Editör: Serdar Yiğit