Dernek binasında konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman,

"El ele gönül gönüle, muhabbet ve samimiyetle kıymetli hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Rabb'im birlik ve beraberliğimizi daim eylesin." ifadelerini kullandı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise buluşmada,

Domaniç'te anlamlı buluşma Domaniç'te anlamlı buluşma
"Ramazan'ın birlik ve beraberlik ruhunu gönül buluşmalarımızla daha da çok yaşıyoruz. Kütahya ve Domaniçliler Derneğinde vatandaşlarımızla birlikte olmaktan mutluyuz." şeklinde konuştu.
İnegöl siyaseti Domaniçliler Derneğini ziyaret etti

DOMANİÇ VE ÇUKURCA’YA DESTEKLER SÜRECEK

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Çukurca Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Emin Taşgın ile Domaniç Belediye Başkan Adayı Ahmet Özoğul'la bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Taban, bundan sonra da Domaniç ve Çukurca'ya desteklerinin süreceğini belirtti.

Buluşmaya Bursa AK Parti Milletvekili Ayhan Salman, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İnegöl Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Alper Taban, Domaniç AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Özoğul, Çukurca Belde Belediye Başkan Adayı Emin Taşgın, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları ve Gençlik Kolları katıldı.

Editör: Serdar Yiğit