Erbakan, basın toplantısında yaptığı konuşmada, partisinin genel seçimlerde gösterdiği çıkışın, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimlerde de devam edeceğini ve 2028'deki genel seçimlere iktidar adayı olarak gireceklerini ifade etti.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Türkiye'de belediyecilik anlayışlarını değerlendiren Erbakan, rant belediyeciliği, heykelci belediyecilik ve terör belediyeciliği gibi yaklaşımların artık sona erdiğini belirterek, Milli Görüş Belediyeciliği ve ahlaklı belediyecilik anlayışına dönme çağrısı yaptı.

KENDİ ADAYLARIYLA SEÇİMLERE KATILACAK

Erbakan ayrıca, Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehir seçimleri dışındaki tüm il ve ilçelerde, belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği adaylıklarında Yeniden Refah Partisi'nin kendi adaylarıyla seçimlere katılacağını belirtti.

Açıklamalarının ardından, Yeniden Refah Partisi'nin Domaniç Belediye Başkanlığı için belirlenen Fatih Yalçınsoy ve bazı ilçe belediye başkan adayları da kamuoyuna tanıtıldı.

Yol Genişletme Projesi İçin Canip Çevik’ten Büyük Fedakarlık Yol Genişletme Projesi İçin Canip Çevik’ten Büyük Fedakarlık

BELLİ KESİM DEĞİL HERKES SOSYAL BELEDİYECİLİK TEN FAYDALANACAK

Yalçınsoy, Erbakan ile çekilen fotoğrafın ardından yaptığı açıklamada, Osmanlı'nın filizlendiği topraklarda herkesin eşit şekilde faydalanacağı bir belediyecilik anlayışıyla ilçeyi yönetme sözü verdi.

Yalçınsoy,

“Hiç kimseye tepeden bakmayacağız. Sen- Ben olmayacak biz olacağız. Kapılarımız herkese açık olacak. İlçemizde sadece belli kesim değil herkes sosyal belediyecilik ten faydalanacak! Önyargıları kıracağız ve örnek belediye olacağız söz veriyoruz” diyerek, genç nüfusu geri getirme, doğa sporları, kültür turları ve yöresel ürünlerle ilçenin tanıtımını yapma konularında taahhütte bulundu.

ERBAKAN’DAN DOMANİÇ’E DESTEK SÖZÜ

Ayrıca Yalçınsoy, Genel Başkan Erbakan ile görüşerek Domaniç ile ilgili projelerini anlattı ve destek sözü aldı.

Editör: Serdar Yiğit