Geleceğin astronotları GUHEM’de Geleceğin astronotları GUHEM’de

UNUTULMAZ BİR GÜN OLDU

İtalya'nın tarihi Venedik şehrinde düzenlenen Karate Gençlik Ligi'nde gösterdikleri olağanüstü performansla Dünya Şampiyonu olan Elizan Sağlam ve Nimet Berra Karakuzu, bu zaferin ardından Karaköy Ortaokulunda gurur dolu bir ziyarette bulundu. Antrenörleri Mustafa Oğulcan Alımcı ile birlikte, genç karateciler öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

DENEYİMLE DOLU BİR SÖYLEŞİ

Karaköy Ortaokulunun spor salonunda düzenlenen buluşma, öğrencilere sporun ve azmin gücünü bir kez daha hatırlatırken, genç şampiyonlar öğrencilere kendi deneyimleriyle dolu dolu bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilere sporun yanı sıra disiplin, motivasyon ve hedeflere odaklanma konularında değerli tavsiyelerde bulunan şampiyonlar, gençlere rol model olmanın ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

İLHAM KAYNAĞI OLDULAR

Okul Müdürü Zekai Kara,

"Dünya Şampiyonlarını ağırlamaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Elizan Sağlam, Nimet Berra Karakuzu ve Mustafa Oğulcan Alımcı gibi başarılı sporcuların bizimle bir araya gelmesi, öğrencilerimize büyük bir ilham kaynağı olmuştur. Onlara teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda, öğrenciler, şampiyon karateciler ve antrenörleriyle hatıra fotoğrafları çektirme fırsatı buldu.

Editör: Serdar Yiğit