DOMANİÇ'TE İSPİNOZ KUŞ GRUBU KAMPI BAŞLADI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Domaniç Belediyesi'nin katkılarıyla ilk kez düzenlenen İspinoz Kuş Grubu yaz kampına ev sahipliği yapıyor. 5-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen kamp, Afyon, Akşehir, Eskişehir, Isparta, KütahyaTavşanlı ve Uşak şubelerinden gelen öğrencilerin katılımıyla başladı.

Domaniç Belediyesi’nden Kütahya’da Bir İlk Domaniç Belediyesi’nden Kütahya’da Bir İlk

Kamp ile ilgili konuşan Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal,

"Gençlerimizin doğayla iç içe vakit geçirebileceği, yeni bilgiler edinebileceği ve sosyal becerilerini geliştirebileceği bu kampı desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. ÇYDD'nin katkıları ve gençlerimizin enerjisiyle dolu dolu geçecek bu dört gün, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor," dedi.
Domaniç'te gençler doğa ve tarihle buluşuyor

TARİHİ ALANLAR GEZİLDİ

Kamp programı, doğa yürüyüşleri, çevre eğitimi ve çeşitli sosyal etkinliklerle dolu. Katılımcılar, Topuk Yaylası, Berçin Gözetleme Kulesi, Hayme Ana Türbesi, Savcı Bey, Mızık Çamı ve Sarıkız Mesire Alanı gibi tarihi ve doğal güzelliklere de geziler düzenleyerek bölgenin zengin kültürel mirasını keşfetme fırsatı buldular.

ÇYDD yetkilileri, bu tür etkinliklerle gençlere doğa sevgisini aşılamayı ve onların sosyal, kültürel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtiyor. Farklı şehirlerden gelen öğrenciler, kamp boyunca kaynaşarak doğayla güçlü bağlar kurma fırsatı bulacak.

Domaniç'te gençler doğa ve tarihle buluşuyor

Editör: Serdar Yiğit