Profesyonel eğitimciler ve modern programlarla desteklenen bu kurslar, öğrencilerin sınavlara en iyi şekilde hazırlanmasını hedefliyor. Velilerle ilk toplantı, kulübün binasında gerçekleştirildi.

Toplantıya, kulübün idari tecrübesi ve donanımıyla katkı sağlayan eğitimci Gökmen Çakmak da katıldı. Toplantıda, velilere kullanılacak olan Sınavza sistemi detaylı bir şekilde anlatıldı. Sınavza'nın Bursa Bölge Sorumlusu Ali Türk de toplantıda bulundu.

Domaniç'te Eğitimde Büyük Atılım

AMACIMIZ BU BİNAYI BİR EĞİTİM KAMPÜSÜNE DÖNÜŞTÜRMEK

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, velilerle yaptığı birebir görüşmelerde eğitime verdiği önemi vurguladı. Uysal, "Eğitim benim için siyasi bir mesele değil, idealdir. Domaniç'te eğitimi her zaman daha ileriye taşımak istiyorum. Bu yıl başlattığımız LGS kursu, bu yolda atılan ilk adımdır. Önümüzdeki yıl buraya bir gündüz bakım evi ve üniversite sınavı hazırlık kursları ekleyeceğiz. Amacımız bu binayı bir eğitim kampüsüne dönüştürmek" dedi.
Başkan Uysal, Domaniç'te bir eğitim kampüsü oluşturmayı hedeflediklerini ve bu hedefin sadece eğitimle sınırlı kalmayacağını belirtti. Yabancı dil okulu kurmayı da planladığını ifade eden Uysal, sürdürülebilir gelişimin önemine değindi. Ayrıca, eğitim alanlarının sosyal ve barınma ihtiyaçlarının da bu bütünün bir parçası olduğuna dikkat çekti.
Domaniç'te Eğitimde Büyük Atılım

EĞİTİM VE SPOR AKTİVİTELERİYLE DESTEKLENECEK

Çocuklar için futbol ve voleybol kurslarının yanı sıra kadınlar için tiyatro kursları da düzenleneceğini belirten Uysal, gelecekte büyük bir firmayla iş birliği yaparak, 500 kişilik istihdam sağlayacak bir proje üzerinde çalıştıklarını söyledi. Bu projede, özellikle kadınların çalışacağı bir iş ortamı yaratılırken, çocukların da eğitim ve spor aktiviteleriyle destekleneceği bir sistem planlanıyor.
Başkan Uysal, ayrıca Domaniç'te modern bir düğün salonu inşa etmek istediklerini, bu salonun akustik, seslendirme ve ışıklandırma gibi detaylarıyla modern bir yapıya sahip olacağını belirtti.

Domaniç Ortaokulu e-Twinning Projesiyle Ulusal Kalite Etiketi Aldı Domaniç Ortaokulu e-Twinning Projesiyle Ulusal Kalite Etiketi Aldı
Domaniç'te Eğitimde Büyük Atılım

Editör: Serdar Yiğit