Domaniç'te Köylüler Ayaklandı: Köyümüzde Piknikçi İstemiyoruz Domaniç'te Köylüler Ayaklandı: Köyümüzde Piknikçi İstemiyoruz

ZABITA EKİPLERINDEN  SIKI DENETİM

Domaniç Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelindeki fırın ve kasaplarda kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Halk sağlığını korumak ve hijyen standartlarının sağlanması amacıyla yapılan denetimlerde, ekmeklerin gramajları titizlikle tartıldı.

Domaniç zabıta ekiplerinden fırın ve kasaplara sıkı denetim

İŞ YERLERİNİ DENETLENDİ

Özellikle fırınlarda ekmeklerin belirlenen gramaj kurallarına uygun üretilip üretilmediği incelendi. Eksik gramajlı ekmek üretimi yapan işletmelere gerekli uyarılar yapılarak, tüketici haklarının korunması adına sıkı takip yapılacağı belirtildi. Ayrıca kasaplarda ürünlerin saklama koşulları ve hijyen standartları kontrol edilerek, işletmelerin kurallara uygun çalışıp çalışmadığı gözden geçirildi. Denetimler işletmelere, kurallara uyulmaması durumunda cezai işlemlerin uygulanacağı bildirildi. Zabıta ekipleri, bu tür denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini ve halkın güvenilir gıdalara erişiminin öncelikli olduğunu vurguladı.

Editör: Serdar Yiğit