“TÜRKİYE'NİN 210’UNCU TABİAT PARKI”
Domaniç Belediyesi Topuk Yaylası Tabiat Parkı, doğal güzellikleri ve sakin atmosferiyle bahar aylarında da ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından “Türkiye'nin 210’uncu tabiat parkı” ilan edilen bölgede, gölet kenarında dinlenen ördekler objektiflere yansıdı.
MANZARANIN TADINI ÇIKARIYORLAR
Günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyen doğaseverler, yemyeşil doğanın, kuş seslerinin ve gölet manzarasının tadını çıkarıyor. Yayla göletinde yaşayan ördekler, doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen ziyaretçilerin ilgisini çekiyor,
TABİAT CENNETİNE AYRI BİR RENK KATIYORLAR
Özellikle hafta sonları yürüyüş yapmak, piknik yapmak ve fotoğraf çekmek için gelen vatandaşlar, bu doğal manzarada huzur buluyor. Görüntülenen ördekler ise parkın sakinleri gibi davranarak adeta bu tabiat cennetine ayrı bir renk katıyor.