Domaniç Devlet Ana Anaokulu, yıl sonu gösterisiyle velilere unutulmaz anlar yaşattı.

Domaniç Devlet Ana Anaokulu’nda Yıl Sonu Gösterisi Coşkusu

ATATÜRK GÖSTERİSİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Gösteri programı, halk oyunları gösterisiyle başladı. Ardından Kelebekler sınıfının “Türk Çocuklarıyız” şiiri, Yıldızlar sınıfının tebessüm gösterisi, “Miskin Miskin” gösterisi, “Arkadaşım Eşek” koro gösterisi ve “Atatürk Çocukları” koro gösterisi büyük ilgi gördü. Program, ödül töreni ve ardından diploma töreniyle sona erdi.

Özellikle tüm sınıfların hazırladığı “Atatürk Çocukları” gösterisi büyük alkış aldı.

Anaokulu Müdürü Rasim Özten,

“Değerli velilerimiz, bugün sizlerden aldığımız bu güzel emanetleri sizlere teslim ediyoruz. Minik yüreklerinde kocaman hayaller taşıyan çocukların ellerini hiçbir zaman bırakmayın. Çünkü onlar ülkemizin geleceğinin teminatıdır. Sevgili çocuklar, daima ileri, asla pes etmeden yolumuza devam edelim. Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri yolunuzu aydınlatacak, bahtınız açık olsun,” dedi.

Programa Belediye Başkan Vekili Mustafa Temel Ergün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şentürk, Şube Müdürü Oktay Yavuz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gösteri, veliler ve katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

ÖĞRENCİLERE ÇİKOLATA DAĞITILDI

Belediye Başkan Vekili Mustafa Temel Ergün etkinlikte gösterilerini sunan minik öğrencilere çikolata ikram etti. Program sonunda, öğretmen ve öğrencilere hazırladıkları gösteriler için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Domaniç Devlet Ana Anaokulu’nda Yıl Sonu Gösterisi Coşkusu
Editör: Serdar Yiğit