Domaniç Belediyesi, Kütahya’da bir ilke imza atarak Cemal Aydın Özel Çocuk Kulübü’nü hizmete  açtı. İlçedeki yedinci ve sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kursları da bu kulüpte faaliyete geçirildi. Profesyonel eğitimciler tarafından verilen bu kurslarla öğrencilerin sınava en iyi şekilde hazırlanması hedefleniyor.

Domaniç Belediyesi’nden Kütahya’da Bir İlk

ANLAMLI KATKI İÇİN PLAKET VERİLDİ

Açılış töreninde, Domaniç Kaymakamı Halil Affan Erdoğan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Tamer Yenikaya, kulübe destek veren eğitim gönüllüleri Asuman Çetin Dinç ve Levent Çetin kardeşlere plaket takdim etti.

Domaniç Belediyesi’nden Kütahya’da Bir İlk

ÖĞRENCİLERİN POTENSİYELLERİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKACAK

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, açılışta yaptığı konuşmada,

"Bugün burada, çocuklarımızın eğitim ve gelişimine katkı sağlayacak çok özel bir projenin ilk adımını atmanın gururunu yaşıyoruz. Bu merkezin, çocuklarımıza sunduğu imkanlar sayesinde onların potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Bu yolda bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.
Domaniç Belediyesi’nden Kütahya’da Bir İlk

YAPILACAK GÜZEL İŞLERİN YANINDAYIZ

Domaniç Kaymakamı Halil Affan Erdoğan ise konuşmasında,

Başkan Uysal minik öğrencileri yalnız bırakmadı Başkan Uysal minik öğrencileri yalnız bırakmadı

"Belediye ve Kaymakamlık olarak güzel işler yapıyoruz ve adım adım ilerliyoruz. Domaniç adına nerede güzel bir çalışma varsa arkasında olacağız. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Domaniç Belediyesi’nden Kütahya’da Bir İlk

CEMAL AYDIN’IN İSMİYLE DOMANİÇ’TE EĞİTİMDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI

Açılışta en duygusal anlar, kulübe ismi verilen merhum öğretmen Cemal Aydın’ın eşi Neriman Aydın’ın konuşması sırasında yaşandı.

Neriman Aydın,

"Kelimelerin bittiği yerdeyim. Bu okulu açmakta vesile olan herkese çok teşekkür ederim. Cemal sağ olsaydı, öğrencileri çok severdi, onların gelişimine katkı sunmaktan mutluluk duyardı. Şimdi de bizi izlediğine eminim" dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler, kulüpteki sınıfları gezdi ve öğrencilerin eğitim göreceği alanları inceledi. Cemal Aydın’ın hatırasının yaşatıldığı bu özel kulüp, ilçede eğitim alanında büyük bir adım olarak değerlendirildi.

Açılışa, CHP İl Başkanı Tamer Yenikaya’nın yanı sıra, il genel meclis üyeleri, siyasi parti başkanları, daire amirleri, muhtarlar ve veliler katılım sağladı.

Domaniç Belediyesi’nden Kütahya’da Bir İlk

Editör: Serdar Yiğit