CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, Engin Uysal ile CHP’nin bu seçimde zafer kazanacağını vurgulayarak, coşkulu kalabalığın desteğine güvendiğini ifade etti. Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap da Domaniç ve Çukurca’da seçimi kazanacaklarına olan inancını dile getirirken, gerekirse haftalarca bu bölgede çalışacaklarını söyledi. İl Başkanı Tamer Yenikaya ise salonun kalabalığına atıfta bulunarak, bu enerjinin kendilerine yeteceğini belirtti. CHP İlçe Başkanı Erdoğan Arıkan, seçime çok iyi hazırlandıklarının altını çizdi.

Aday tanıtımında, Domaniç Belediye Meclis üyeleri Mustafa Temel Ergün, Bekir Bilge, Muttalip Türk, Ali Arslan, Emine Koç, Mehmet Yıldız, Sedat Duman, Yaşar Çağlar ile kontenjan Vedat Türkmen ve Başkan adayı Engin Uysal alkışlar eşliğinde sahneye davet edildi.

Domaniç Belediyesi 15 gün süre verdi Domaniç Belediyesi 15 gün süre verdi
DOMANİÇ; CHP adayları ve projeler tanıtıldı

“YOLDA İKNA EDİLMİŞLERLE DEĞİL, İNANMIŞLARLA YÜRÜYORUZ”

Uysal burada yaptığı konuşmada,

"Domaniç sevdasıyla çıktığımız bu yolda ikna edilmişlerle değil, inanmışlarla yürüyoruz" diyerek sözlerine başladı.

Belediye meclisi üyesi adaylarına teşekkür eden Uysal, onların desteğiyle güçlendiklerini ifade etti. Domaniç için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Uysal,

"Domaniç'i seviyoruz, Domaniç için mücadele edeceğiz. Domaniç'i geliştireceğiz, büyüteceğiz" şeklinde konuştu.

Domaniç'in geleceğine yönelik projelerinden de bahseden Uysal, yaşlı bakım evi yapacaklarını ve eğitimi çok önemsediklerini belirtti. Eğitimde Domaniç'in marka olması gerektiğini ifade etti.

DOMANİÇ; CHP adayları ve projeler tanıtıldı

ONUN BUNUN GÖREVİ DEMEYECEĞİZ

Ayrıca, Domaniç'e gelen herkesin güzel bir izlenim edinebilmesi için çaba göstereceklerini ve belediyenin her türlü hizmetini Domaniçlilerin kullanımına sunacaklarını belirten Uysal,

“Domaniçlinin faydalandığı hiçbir şeye onun bunun görevi demeden hizmet edeceğiz” diye konuştu.
DOMANİÇ; CHP adayları ve projeler tanıtıldı

DOĞAL GAZ VAADİ GERÇEKÇİ DEĞİL

Uysal,

"Her seçim öncesi bu doğal gaz bir gelir. Hep geliyor. Kimseyi eleştirmek adına söylemiyorum. İktidar partisinin milletvekilini ben Kütahya'dan getireceğim dedi. Belediye başkanımız Bozüyük üstünden getireceğim dedi. Aynı zamanda temmuzda kazmayı vuracağım dedi, buyrun. Anlamadım" şeklinde ifadelerle başladı.

Güzergahın belirlenmemiş olmasının, henüz somut bir proje olmadığını gösterdiğini belirten Uysal, resmi kurumların böyle bir yatırım planının olmadığını söyledi. Doğalgaz konusundaki çözüm önerisini paylaşan Uysal,

"Bizim çözümümüz basit. Bizim hedefimiz taşımalı doğalgazı getirmek" dedi.
DOMANİÇ; CHP adayları ve projeler tanıtıldı

ÇUKURCA ADAYI VE MECLİS ÜYELERİ TANITILDI

Aday tanımında Çukurca Belediye meclis üyeleri, Ali Ergün, Mustafa Ergün, Musa Kocaağa, Mesut Arslan, İbrahim Yağız, Kontenjan Halil Koçyiğit sahneye davet edildi. Son olarak sahneye çıkan Başkan Adayı Gökhan Demir, genç kadro ile değişimin başlayacağına inandıklarını ifade ederek, bölgelerinde başarılı olacaklarına dair güvenlerini dile getirdi.

Sinevizyon gösterimi eşliğinde adayların projeleri tanıtıldı.

Editör: Serdar Yiğit