BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BOZBEY İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal ve İl Genel Meclis Üyesi Ercan Tekdemir, Bursa’ya gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında çeşitli temaslarda bulundular. Ziyaret sırasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve ekibiyle bir araya gelen heyet, Domaniç’te hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Memleket Partisi Domaniç’te Yeni Yönetimini Belirledi Memleket Partisi Domaniç’te Yeni Yönetimini Belirledi

Bursa’da Domaniç’in geleceği için yeni projeler masaya yatırıldı

MÜDÜRLER ZİYARET EDİLDİ

Başkan Uysal ve Tekdemir, sırasıyla Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Doç. Dr. Murat Kütükçü, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç, Genel Müdür Yardımcısı Kamuran Üstün, İnsan Kaynakları Müdürü Nurcan Kırçova, Kent Estetiği Genel Müdürü Bahriye Bahar, Birim Sorumlusu Eray Uzunsoy ve Temizlik İşleri Şefi Mustafa Şahin’i makamlarında ziyaret ettiler.

PROJELER KONUŞULDU

Görüşmelerde, Domaniç’in altyapısından temizliğine, ulaşım projelerinden çevre düzenlemesine kadar geniş bir yelpazede konular ele alındı. Özellikle ulaşım ve su altyapısı konularında iş birliği imkanları masaya yatırılırken, Domaniç’in gelişimi için atılacak adımlar detaylandırıldı. Yapılan bu ziyaretlerin, Domaniç ve Bursa arasındaki iş birliğini güçlendireceği ve bölgeye önemli katkılar sağlayacağı ifade edildi.

Editör: Serdar Yiğit