TESLİM EDİLDİĞİNDEN BUGÜNE %15’İ TAMAMLANDI

Domaniç’te inşaatı devam eden açık cezaevi projesi uzun bir sürenin ardından hızla ilerliyor. Proje hakkında bilgi veren müteahhit Fevzi Bakal, inşaatın %15’inin tamamlandığını belirterek, işin zamanında teslim edileceğini vurguladı.

Domaniç Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Volkan Çelik, Domaniç'te yapımı devam eden cezaevi inşaat sahasında incelemelerde bulundu. Çelik, “Müteahhidimizden gerekli bilgileri aldık. Gerekli işlemleri tamamladığını söyledi, biz de işimizin takipçisiyiz ve Domaniç için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

DOMANİÇ: Açık Cezaevi İnşaatı 10 Ay İçinde Tamamlanacak

TESLİM SÜRESİNDEN HIZLI OLACAK

Cezaevi inşaatını yürüten müteahhit Fevzi Bakal, projeyle ilgili olarak, “ Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindenim. Açık cezaevi ihalesinin tamamını anahtar teslim şekilde aldım. Süremiz 360 gün, fakat hava şartları elverişli olursa bu süreyi 10 aya indirebiliriz. Şu ana kadar işin %10-15’lik kısmını tamamladık. Ekibim güçlü, malzemelerim de burada. Amacım diğer projelerimde olduğu gibi bu projeyi de başarıyla tamamlayarak Domaniç halkına teslim etmek,” diye konuştu.

DOMANİÇ: Açık Cezaevi İnşaatı 10 Ay İçinde Tamamlanacak

İNŞAATTA 100 KİŞİ ÇALIŞIYOR

Bakal, ekibiyle birlikte cezaevi inşaatında 100 kişinin çalıştığını ve kendisinin de işin her aşamasını yakından takip ettiğini ifade etti.

Bursa’da Domaniç’in geleceği için yeni projeler masaya yatırıldı Bursa’da Domaniç’in geleceği için yeni projeler masaya yatırıldı

Bakal, kış şartlarının inşaat süresini etkilememesi halinde projeyi planlanandan önce teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti.

DOMANİÇ: Açık Cezaevi İnşaatı 10 Ay İçinde Tamamlanacak

Editör: Serdar Yiğit