BELEDİYEYE EMEK VERENLER BİR ARAYA GELDİ

Çukurca Belediyesi’nin 25. yıl dönümü kutlamalarına belediyeye hizmet vermiş belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye çalışanları katıldı. Ilıcaksu Sarıkız’da bir balık restoranda yapılan kutlama töreninde, Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, belediyeye hizmet vermiş yaklaşık 60 kişiye plaket ve hediye çantası takdim etti.

DOMANİÇ; Çukurca Belediyesi 25. yılını coşkuyla kutladı

“HERKESE GAYRET VE ÇALIŞMALARI İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Belediye Başkanı Emin Taşgın katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“27 Aralık 1998 yılında belde belediye statüsüne kavuşan belediyemizin, kuruluşunun 25. yılı etkinliğine hoş geldiniz şeref verdiniz. Belediyemizin kuruluşuna vesile olan Halil Kalem Başkanımıza, görevi devralan Seyfettin Özbey Başkanımıza ve 10 yıl emek veren İlyas Tosun Başkanımıza ve başkanlarımız ile birlikte görev yapan meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, belediye çalışanlarımıza, gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.”
DOMANİÇ; Çukurca Belediyesi 25. yılını coşkuyla kutladı

YENİ BELEDİYE BİNASININ MÜJDESİNİ VERDİ

Başkan Taşgın, başkanlık dönemlerinde yürüttükleri ve bundan sonraki dönemde yürütecekleri çalışmalara ilişkin olarak da şöyle konuştu;

CHP ve AK Parti üyeleri Domaniç için birlikte çalışıyor CHP ve AK Parti üyeleri Domaniç için birlikte çalışıyor
“Bizler de çıtayı daha da yukarılara taşımak için gece gündüz canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Görev süresince aramızdan ayrılan rahmetli meclis üyesi ve muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun. Yeniden seçilirsek, ömrünü tamamlayan belediye binamızın yerine çağımıza ve beldemize yakışır yepyeni bir belediye binası yapacağız.”
DOMANİÇ; Çukurca Belediyesi 25. yılını coşkuyla kutladı

SİNEVİZYONDA PROJELER TANITILDI

Başkan Taşgın, 5 yılda 40 projeyi tamamladıklarını ve beldeye 83 milyon liralık yatırım getirdiklerini de ifade ettiği konuşmasında, seçildiği takdirde yapacakları projeleri de sinevizyon eşliğinde katılımcılara tanıttı. Ardından, önceki dönem belediye başkanlarına, meclis üyelerine, belediye çalışanlarına ve muhtarlara plaket ve hediyeler takdim edildi.

DOMANİÇ; Çukurca Belediyesi 25. yılını coşkuyla kutladı

Editör: Serdar Yiğit