İki başkanKütahya ve Domaniç’in ortak hedefleri doğrultusunda vatandaşların refahı ve şehirlerin gelişimi üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kütahya ve Domaniç’in ortak hedefler doğrultusunda hareket etmesi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Uysal, Özgür Özel’e Domaniç’in Taleplerini İletti Başkan Uysal, Özgür Özel’e Domaniç’in Taleplerini İletti

ORTAK HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDİLECEK

Görüşme sonrasında açıklamalarda bulunan Kütahya Belediye Başkanı Kahveci, “Domaniç Belediye Başkanı Sayın Engin Uysal’a gerçekleştirdiğimiz ziyarette, vatandaşlarımızın refahı ve şehrimizin gelişimi üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Kütahya ve Domaniç’in ortak hedefler doğrultusunda hareket etmesi ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Uysal’a misafirperverliği ve değerli fikirlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal ise Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Kahveci’ye nazik ziyaretleri ve şehrimizle ilgili yaptıkları değerli katkılar için teşekkür ediyorum. Bu tür ziyaretlerin, belediyeler arası iş birliğini güçlendireceğine inanıyorum,” dedi.
Ziyaret, iki belediye arasında gelecekteki ortak projelere dair olumlu sinyaller verdi.

Editör: Serdar Yiğit