• DOLAR 34,26 %0.26
  • EURO 37,22 %0.40
  • ALTIN 2.991,32 %1.25
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.700 %3
  • ETHERIUM 2.651 %2.04
4°
1 ay önce Diğer

Domaniç'te, 1994 yılında şehit olan Jandarma Er Halil İbrahim Solmaz’ın ailesi, ilçe protokolü tarafından şehadetinin sene-i devriyesinde ziyaret edilerek dualarla anıldı.

1 ay önce Yaşam

TÜBİTAK destekli “Seramorium’da Bilim ve Doğa” projesi kapsamında Domaniç’in tarihi ve doğal güzellikleri keşfedildi. Katılımcılar, Topuk Yayla Tabiat Parkı, Mızık Çamı ve Hayme Ana Türbesi'ni ziyaret ederek hem doğayla hem de tarihle iç içe bir gün geçirdi.

1 ay önce Politika

Domaniç’te yapımı uzun süre duran ve yeniden ihale edildikten sonra tekrar inşaatına başlanılan açık cezaevinde çalışmalar hızlandı. Müteahhit Fevzi Bakal, projeyi 10 ay içinde tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Volkan Çelik ise işin yakından takip edildiğini vurguladı.

1 ay önce Asayiş

İnegöl’den Domaniç’e seyir halindeyken kontrolünü kaybeden sürücü, Hamamlı Mahallesi mevkiinde şarampole savruldu. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Yaşam

Metin Sert 66 yaşında bisikletiyle barışı dünyaya yaymayı hedefleyen sıra dışı bir gezgin. İnegöl Hayriye köyünde doğan ve Almanya’da yaşayan Sert, iki kız çocuğu babası. Bisiklet tutkusunu, düz bir şehir olan İnegöl'de çocukluğunda arkadaşının bisikletiyle gezerek keşfetti.

1 ay önce Spor

İzmir'in Bergama ilçesinde 28 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Güneydoğu Avrupa Oryantiring Şampiyonası'nda Domaniç Ilıcaksu’dan milli sporcu Mustafa Talha Bilge, büyük bir başarıya imza attı.

1 ay önce Asayiş

743. Hayme Ana'yı Anma ve Göç Şenliklerinde, Kütahya İl Jandarma Komutanlığı tarafından kadınların güvenliği için Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) tanıtıldı. "Kadına EL KAL-KA-MAZ" mottosuyla gerçekleştirilen farkındalık eğitimi büyük ilgi gördü.

1 ay önce Kültür

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Domaniç’te faaliyet gösteren Hanımeli Üretim ve İşletme Kadın Kooperatifi’ne anlamlı bir ziyarette bulundu. 2022 yılında Nazife Uslu tarafından kurulan kooperatif, kısa sürede elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor.

1 ay önce Yaşam

Bir buçuk yıldır Domaniç’te aile hekimi olarak görev yapan Dr. Muhammed Ali Demir, Zambiyalı eşi Docus ile hayatlarını birleştirdi. Çift, Osmanlı'nın kurulduğu topraklarda nikahlarını kıydırmanın kendilerine ekstra mutluluk verdiğini belirtti.

1 ay önce Yaşam

Domaniç'in sevilen esnaflarından ve eski Ak Parti İlçe Başkanı Refik Türkmen, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek 66 yaşında hayata veda etti.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl