ÜNLÜ FABRİKA DOMANİÇ’E GELİYOR

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, yaptığı açıklamada, ilçenin gelişimi için yoğun çalışmaların sürdüğünü belirtti. Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, Türkiye'nin önde gelen bir yatırımcı firmasına satıldığını ve bu yatırımın ilçeye büyük katkı sağlayacağını açıkladı.

Domaniç Belediyesi’nden Kütahya’da Bir İlk Domaniç Belediyesi’nden Kütahya’da Bir İlk
Domaniç için büyük bir adım: Dev yatırım geliyor


İLK YIL 200 KİŞİ ÇALIŞACAK

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, “ Domaniç için gece gündüz durmadan çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Çalışmalarımızın ilk meyvesini aldık. Yılan hikayesine dönen 52 dönüm araziyi temizledik ve Türkiye’nin en büyük yatırımcı firmalarından birine satışını gerçekleştirdik. Bu firma, ilk etapta 200 kişilik istihdam sağlayacak, bir yıl sonra ise 550 kişilik çalışma kapasitesine ulaşacak. Özellikle kadınlarımızın burada çalışması hedefleniyor,” ifadelerini kullandı.
Domaniç için büyük bir adım: Dev yatırım geliyor

DOMANİÇ HIZLA GELİŞECEK

Belediye Başkanı Uysal, bu projenin Domaniç'in büyümesini sürdürülebilir kılacak sosyal, eğitimsağlık ve barınma alanlarındaki düzenlemelerle destekleneceğini de ifade etti. Uysal, "Gerçekten çok güzel işler olacak. Domaniç’imiz hızla güzelleşecek ve büyüyecek. Bu büyümeyi hep birlikte göreceğiz ve yaşayacağız. Her şey Domaniç için," diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Uysal, yeni projenin Domaniç halkına hayırlı olmasını diledi.

Domaniç için büyük bir adım: Dev yatırım geliyor

Editör: Serdar Yiğit