• DOLAR 34,26 %0.38
  • EURO 37,25 %0.48
  • ALTIN 2.989,51 %1.19
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.600 %2.24
  • ETHERIUM 2.643 %1.65
5°
1 ay önce Politika

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal’ı makamında ziyaret etti

1 ay önce Eğitim

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinden burs almak isteyen öğrenci ve velileri bilgilendirmek amacıyla 5 Eylül Sosyal Tesislerinde bir toplantı düzenledi.

1 ay önce Kültür

Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi’nin babaannesi, Ertuğrul Gazi’nin annesi olan Hayme Ana için Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Çarşamba köyünde ‘743’cü Hayme Ana’yı Anma ve Göç Şenlikleri’ düzenlendi.

1 ay önce Politika

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Dumlupınar'ı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. Dumlupınar’da gerçekleşen bu buluşmada Başkan Uysal, Domaniç’in sorunlarını ve taleplerini Özgür Özel’e iletme fırsatı buldu.

1 ay önce Asayiş

Domaniç’in Güney köyünde piknikçilere yönelik başlatılan kampanyanın ardından, köy muhtarlığı tüm mera alanlarını kapatarak girişlere bilgilendirme brandaları astı.

1 ay önce Kültür

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde 743’üncüsü gerçekleştirilecek Hayme Ana'yı Anma ve Göç Şenlikleri öncesinde mevlit okutuldu.

1 ay önce Manşet

Domaniç ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı, düzenlenen törenle kutlandı.

1 ay önce Diğer

Domaniç ilçsesi Çukurca Beldesinde sulama imkanlarının artmasıyla mısır üretimi hız kazandı. Göletin sağladığı sulama imkanları sayesinde mısır ekimi hızla yaygınlaşıyor. Çiftçiler, artan üretim kapasitesiyle hem kendi ihtiyaçlarını karşılıyor hem de bölge ekonomisine katkı sağlıyor.

1 ay önce Yaşam

Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, psiko-sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında çocukları Domaniç’in doğal güzellikleriyle buluşturdu. Çocuklar, Topuk Yaylası ve Ilıcaksu mesire alanında unutulmaz bir gün geçirdi.

1 ay önce Asayiş

Köyün mera alanıyken son zamanlarda deresi, ulu çınarları ve doğal güzelliği ile piknikçilerin uğrak yeri haline gelen Domaniç’in Güney köyünde, köy muhtarı ve piknikçiler arasında çıkan arbedede muhtar ve bir piknikçi ağır yaralanmasından sonra köy ayaklanarak ‘köyde piknikçi istemiyoruz’ diye kampanya başlattı.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl