• DOLAR 34,24 %0.35
  • EURO 37,21 %0.37
  • ALTIN 2.988,74 %1.16
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.150 %1.56
  • ETHERIUM 2.646 %1.1
6°
1 ay önce Yaşam

Domaniç ilçesindeki ormanlık alanda bulunan bir havuzda 13 köpek ölü olarak bulundu.

1 ay önce Politika

Domaniç İlçesi Domurköy köy girişinde bulunan eski ev, yol genişletme çalışmaları kapsamında Özel İdare tarafından yıkıldı. Ev sahibi Canip Çevik, bu çalışmaya katkı sağlamak amacıyla evini gönüllü olarak tahsis etti.

1 ay önce Manşet

Domaniç’in en önemli törenlerinden biri olarak kabul edilen Hayme Ana’yı Anma ve Göç Şenlikleri’nin bu yıl yapılıp yapılmayacağı belirsizliğini koruyor.

1 ay önce Eğitim

Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Saruhanlar köyünde, bugün Yaz Kur'an kursu öğrencileri için düzenlenen hatim töreni gerçekleştirildi. Törende, çocukların öğrendiklerini pekiştirmek amacıyla ödüllü sorular soruldu ve çeşitli hediyeler verildi. Kur'an-ı Kerim okunan öğrenciler, namaz surelerini okuyarak programa devam etti. Törene, kız ve erkek öğrencilerden oluşan 30 çocuk katıldı.

1 ay önce Yaşam

Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Çamlıca köyünde, muhtarlığın öncülüğünde düzenlenen toplu sünnet şöleninde 8 ailenin çocuklarının sünnet düğünü aynı gün içerisinde gerçekleştirildi.

1 ay önce Eğitim

Çarşamba Köyü'nde Yaz Kur'an kursuna katılan başarılı öğrenciler, köy muhtarı İsmail Yaman tarafından hediye çekleriyle ödüllendirildi.

1 ay önce Asayiş

Gece saatlerinde Domaniç-Tavşanlı Karayolu'nda meydana gelen feci kazada iki sürücü ve bir yolcu yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Domaniç-Tavşanlı karayolu üzerinde, sabah saatlerinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

2 ay önce Eğitim

Domaniç ilçesi Çukurca Beldesinde Yaz Kur'an Kursları, öğrencilerin renkli etkinlikleriyle sona erdi. Kapanış programında öğrenciler, tekbir ve salavatlar eşliğinde mezuniyet coşkusunu yaşadı.

2 ay önce Politika

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, ilçede önemli bir gelişmeye imza attıklarını duyurdu. Domaniç'te büyük bir alan Türkiye’nin önde gelen yatırımcı firmalarından birine satıldı; yeni yatırım, ilçeye 550 kişilik istihdam sağlayacak.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl