Hatim töreni, Saruhanlar köyü imamları Erhan Oskay, Fatih Din ve Saruhanlar Köyü Muhtarı Ahmet Özdemir’in öncülüğünde, köy halkının katkılarıyla düzenlendi. Törenin ardından köy halkı ve misafirlere yemek ikramında bulunuldu.

Domaniç: Köy halkının katkılarıyla Saruhanlar’da Kur'an kursu hatim töreni

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Saruhanlar köyü imamları, Erhan Oskay ve Fatih Din, bugüne kadar Kur'an kursuna katılan öğrencilerle çeşitli organizasyonlar düzenlediklerini belirttiler. Bu organizasyonlar arasında gezi, mangal partisi ve dondurma dağıtımı gibi etkinlikler yer aldı. Oskay ve Din, amaçlarının çocuklara hem Kur'an-ı Kerim’i öğretmek hem de dinimizi tam anlamıyla aktarmak olduğunu ifade ettiler. Törenin ve sonrasındaki etkinliklerin, köy halkının yoğun katılımıyla gerçekleşmesinden memnun olduklarını dile getirdiler.

Domaniç Ortaokulu e-Twinning Projesiyle Ulusal Kalite Etiketi Aldı Domaniç Ortaokulu e-Twinning Projesiyle Ulusal Kalite Etiketi Aldı

Ayrıca, Saruhanlar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de etkinliğin organizasyonuna destek vererek, çocukların ve köy halkının bir araya gelmesine katkıda bulundu.

Törene, Domaniç İlçe Vaizi Hasan İnce de katılarak öğrencileri tebrik etti ve ailelerine teşekkürlerini iletti.

Editör: Serdar Yiğit