• DOLAR 34,30 %0.51
  • EURO 37,20 %0.38
  • ALTIN 2.990,61 %1.23
  • BİST100 8.976 %-0.30
  • BITCOIN 67.750 %1.09
  • ETHERIUM 2.625 %0.37
11°
1 ay önce Eğitim

Domaniç ilçesi Sarıot Köyünde düzenlenen 2024 Yaz Kur'an Kursu, köy halkının katkılarıyla yapılan köfte ikramı ile sona erdi. Kursa katılan öğrencilere, köylülerin desteğiyle unutulmaz bir kapanış etkinliği sunuldu.

1 ay önce Politika

Domaniç-Tavşanlı yolundaki bozuk alan tehlike oluşturuyor. Vatandaşlar, araçlarının zarar gördüğünü belirterek, yetkililerden yolun acilen asfaltlanmasını talep ediyor.

2 ay önce Asayiş

Domaniç Kaymakamı Halil Affan Erdoğan, ilçeye bağlı Domurköy ve Kırık köylerini ziyaret ederek, köylerde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Ziyareti sırasında Kaymakam Erdoğan’a İlçe Özel İdare Müdürü Ramazan Çelik eşlik etti.

2 ay önce Yaşam

Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Çukurca beldesinde yaşayan 80 yaşındaki Selim Ece, 4 Ekim 2023 tarihinden bu yana kayıp. Zihinsel engelli olan Ece, son olarak evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Arama çalışmaları ve yapılan duyurulara rağmen, Ece'nin izine 10 ay boyunca rastlanamadı.

2 ay önce Diğer

Domaniç'in 10 köyünü birbirine bağlayan Çarşamba kavşağında, ortada biriken mıcırlar sürücülerin güvenliğini tehdit ediyor.

2 ay önce Yaşam

Domaniç ilçesinde ürettiği alternatif ürünlerle kazanç sağlayan çiftçilerimizi tanıtmaya devam ediyoruz. Bu kez konuğumuz, Çokköy’den Ali Yaşar. Kendisi 2011 yılından bu yana Domaniç’te kavun üreticiliği yaparak, bölge halkına sağlıklı ve lezzetli ürünler sunuyor.

2 ay önce Spor

Kütahya'da düzenlenen Cahit Özel Futbol Turnuvası, bölgedeki genç yetenekleri bir araya getirdi. Domaniç Altınordu Futbol Okulunun dört başarılı futbolcusu, turnuvaya katılmak üzere davet edildi ve yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

2 ay önce Eğitim

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin (ÇYDD) Domaniç Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlediği İspinoz Kuş Grubu yaz kampı, gençleri doğayla buluşturuyor. Katılımcılar, bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfederken sosyal becerilerini geliştirme fırsatı yakalıyor.

2 ay önce Eğitim

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında açıklanan ikinci nakil yerleştirme sonuçlarına göre, Domaniç Ortaokulu öğrencileri çeşitli liselere yerleşme başarısı gösterdi.

2 ay önce Diğer

Domaniç ilçesi Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Halil Orhan, yapılacak dere ıslahı çalışmalarında Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından parsel numaralarında güncelleme yapıldığını duyurdu.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl