ÖĞRENCİLER BAŞARILI YERLEŞTİRMELERİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Domaniç Ortaokulundan liselere yerleşen öğrencilerin isimleri ve yerleştikleri okullar şu şekilde:

Domaniç Ortaokulu e-Twinning Projesiyle Ulusal Kalite Etiketi Aldı Domaniç Ortaokulu e-Twinning Projesiyle Ulusal Kalite Etiketi Aldı

Melisa Yaman: Bursa Anadolu Lisesi, Ulaş Tuluk: İnegöl Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi, Yüsra Çankırlı: Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi, Baki Mustafa Bolatlı: Gediz Fen Lisesi, Elif Tetik: İnegöl Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi, Evin Başak: Tavşanlı Borsa İstanbul Anadolu Lisesi, Zeynep Şimşek: Tavşanlı Borsa İstanbul Anadolu Lisesi, Zeynep Tetik: İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi, Elif Nur Tetik: Kütahya Spor Lisesi, Yağız Yenilmez: İnegöl Spor Lisesi.

Ayrıca, Domaniç Ortaokulundan 32 öğrenci Domaniç Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesine, bir öğrenci Turgut Alp Anadolu Lisesine, bir öğrenci Bursa Osmangazi Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesine, bir öğrenci Simav Nurullah Koyuncuoğlu Anadolu Lisesine yerleşti.

15 ÖĞRENCİ MESLEK LİSESİNE YERLEŞTİ

11 öğrenci Domaniç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, 3 öğrenci Tavşanlı Haymana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, bir öğrenci Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, bir öğrenci ise Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesine yerleşti.

SÜREÇ 16 AĞUSTOS'TA TAMAMLANACAK

İkinci nakil yerleştirme sonuçlarının ardından 6 - 14 Ağustos tarihleri arasında boş kalan kontenjanlara, hiçbir yere yerleşemeyen öğrenciler için il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonları tarafından başvurular alınacak. Yerleştirme süreci, 16 Ağustos'ta tamamlanacak ve öğrenciler eğitim hayatlarına yeni okullarında başlayacaklar.

Editör: Serdar Yiğit