KAYBOLDUĞU GÜN YAŞANANLAR

4 Ekim 2023 günü, Selim Ece her zamanki gibi evinden ayrıldı. Ailesi, onun kısa bir yürüyüş yapacağını düşünerek endişelenmedi. Ancak saatler geçtikçe Ece'nin eve dönmemesi, aileyi tedirgin etti. Çevrede yapılan aramalar sonuç vermeyince jandarma ekiplerine haber verildi. O günden bu yana Ece'nin kaybolduğu alanın yakınlarındaki ormanlık alanlar, dere kenarları ve köy yolları didik didik arandı. Ancak hiçbir iz, ipucu ya da emare bulunamadı.

Barışı Pedallayan Adam Domaniç Dağlarında Barışı Pedallayan Adam Domaniç Dağlarında

UMUTLAR TÜKENDİ

Arama çalışmalarının durdurulmasının ardından, Ece'nin ailesi ve Çukurca beldesinde yaşayanlar, Selim Ece'nin bulunması için umutlarını kaybetti. Ece'nin kaybı, beldede derin bir üzüntü yaratırken, köylüler onun geri dönmesi için dualarını eksik etmiyor. Aile ise bir gün Selim Ece'nin geri döneceğine dair yine de umutlarını korumaya çalışıyor.
317 gündür kayıp olan Selim Ece için yapılan arama çalışmaları ise uzun süre önce durduruldu. Bugüne kadar herhangi bir ipucu elde edilemedi ve Ece'den halen haber alınamıyor. O dönem sosyal medya üzerinde de farkındalık yaratılmaya da çalışıldı. Ancak tüm çabalara rağmen, bugüne kadar herhangi bir gelişme sağlanamadı.

Editör: Serdar Yiğit