• DOLAR 34,30 %0.51
  • EURO 37,20 %0.38
  • ALTIN 2.990,61 %1.23
  • BİST100 8.980 %-0.25
  • BITCOIN 67.750 %1.09
  • ETHERIUM 2.626 %0.4
11°
3 ay önce Spor

Domaniç ilçesinde Muratlı Spor Kulübü olağanüstü genel kurulunu yaptı. Yeni Başkan Cumhur Karakaya oldu. Toplantıda, kulüp üyelerinin geniş katılımıyla önemli kararlar alındı ve yeni yönetim kurulu seçildi.

3 ay önce Yaşam

Domaniç'in Ortaca Köyü'nde bulunan Dereçarşamba, doğaseverler için adeta bir cennet köşesi olarak öne çıkıyor.

3 ay önce Yaşam

Domaniç ve Bozüyük sınırları arasında kalan Dombayçayır Köyü’nde yaşayan 80 yaşındaki Şaban Tunca ve 79 yaşındaki Kadriye Tunca çifti, 22 yıl önce oğulları Sami Tunca'nın kalın bağırsak kanserinden vefat etmesinin ardından köydeki bir çöplüğü yaşanabilir hale getirdi.

3 ay önce Diğer

Devlet Su İşleri (DSİ) ekipleri, Yeşilköy'de bulunan sulama kanallarıyla ilgili incelemelerde bulunuyor. Çalışma, yol yapım çalışmalar esnasında zarar gören sulama sistemlerinin iyileştirilmesi ve verimliliğinin artırılması hedefiyle gerçekleştiriliyor.

3 ay önce Asayiş

Domaniç Kaymakamı Halil Affan Erdoğan, 4 köyü ziyaret ederek, İlçe Özel İdare Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

3 ay önce Asayiş

Domaniç ilçesi Saruhanlar Köyü’nde yangın güvenliğini artırmak amacıyla eksik olan yangın vanaları ve su tankları tamamlandıktan sonra, köy halkına yönelik kapsamlı bir yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

3 ay önce Eğitim

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana MYO Dr. Öğr.Üyesi. Sezayi Özten görevi yeni müdür Doç.Dr.Cantürk Caner'e devretti.

3 ay önce Asayiş

Domaniç ilçesine bağlı Böçen köyünde çıkan tarla yangını, çevrede büyük paniğe yol açtı.

3 ay önce Diğer

Domaniç ilçesi, ilçe statüsüne kavuştuğu 1960 yılından bu yana toplam 79 kaymakam tarafından yönetildi. Domaniç Kaymakamlığı'ndan edinilen bilgilere göre, 64 yılda 79 kaymakam görev yaptı.

3 ay önce Asayiş

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan trafik kazalarını önlemek ve can güvenliğini sağlamak amacıyla Domaniç İlçe Emniyet Amirliği trafik denetimlerini artırdı.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl