• DOLAR 34,29 %0.51
  • EURO 37,24 %0.49
  • ALTIN 2.988,11 %1.14
  • BİST100 8.942 %-0.67
  • BITCOIN 67.999 %1.95
  • ETHERIUM 2.625 %1
11°
8 ay önce Yaşam

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde yaşayan Hasan Karakoyun, son 20 yıldır köyü, ilçesi, şehri ve Türkiye’de ne olup bitiyorsa defterine kaydediyor.

8 ay önce Eğitim

Domaniç ilçesine bağlı Çukurca Belediyesi, eğitim yuvalarının fiziki şartlarını iyileştirerek çocukların daha sağlam bir eğitim almasına katkı sağlıyor. Belediye, bu kapsamda ana sınıfına 42 metrekarelik yeni bir halı alımı gerçekleştirdi.

8 ay önce Eğitim

Domaniç Karaköy İlkokulu ve Ortaokulu, velilerle bir araya gelerek düzenlediği "Velilerle Çay Saati Etkinliği"ni yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Okul Müdürü Zekai Kara'nın önderliğinde, veliler ve okul personeli keyifli bir gün geçirerek birinci dönemi değerlendirdi.

8 ay önce Politika

Domaniç ilçesinde yerel seçimlere kısa bir süre kala, belediye başkan adaylarının belirlenmesi konusunda belirsizlik devam ediyor. Şu ana kadar CHP, MHP ve Yeniden Refah Partisi adaylarını açıklarken, Ak Parti, İYİ parti ve diğer partilerden herhangi bir açıklama yapılmadı.

8 ay önce Politika

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için tekrar aday gösterildi. Partisinin yetkili kurullarının değerlendirmesi ve Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli'nin onayıyla kesinleşen adaylık, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz tarafından açıklandı.

8 ay önce Politika

MHP Domaniç Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Türk, adaylık sürecinde kendisine destek olanlar için mesaj yayımladı. Türk, yayımladığı mesajında, dimdik durduğunu ve her zaman hizmet için hazır olduğunu belirtti.

8 ay önce Politika

Mahalli İdareler Seçimlerinde 4. etap olarak adaylıkları kesinleşen 2 İl, 3 Büyükşehir İlçe, 50 İlçe Belediye Başkan Adayının ismi açıklandı.

8 ay önce Kültür

Kütahya'nın eşsiz güzelliklerinden biri olan Domaniç Ormanları, endemik türler dahil birçok ağaç türüne ev sahipliği yaparak zengin bir yaban hayatına sahip. Domaniç ilçesini saran bu doğal güzellik, Kütahya'ya gelenlerin ilk uğrak noktalarından biri olma özelliğini taşıyor.

8 ay önce Asayiş

Domaniç Kaymakamı Muhammed Furkan Okumuş‘un organizesinde, Orman İşletme Müdürü Engin Yormaz’ın ev sahipliğinde Domaniç protokolü bir araya gelerek hem tanışma hem ilçe sorunları için müzakerelerde bulundular.

8 ay önce Eğitim

Venedik'te düzenlenen Karate Gençlik Ligi'nde zafer kazanan Elizan Sağlam, Nimet Berra Karakuzu ve antrenörleri Mustafa Oğulcan Alımcı, Domaniç Karaköy Ortaokulunda öğrencilerle buluştu.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl