• DOLAR 34,25 %0.37
  • EURO 37,22 %0.43
  • ALTIN 2.985,69 %1.06
  • BİST100 8.870 %-1.47
  • BITCOIN 68.300 %1.94
  • ETHERIUM 2.636 %1.71
9°
8 ay önce Eğitim

Domaniç İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Güney köyünde düzenlediği gece eğitimi ve bilgilendirme toplantısı ile çiftçilere ÇKS yönetmeliği, TARSİM, hayvancılık desteklemeleri ve diğer tarım konularında önemli bilgiler aktardı.

8 ay önce Sağlık

Domaniç İlçe Hastanesi, 2023 yılı faaliyet raporunu paylaştı. En dikkat çeken ayrıntı ise Aralık ayında hizmete giren Dahiliye Polikliniği'ne olan yoğun ilgi oldu. Rapora göre, bir ay içinde yaklaşık bin kişi, yeni açılan Dahiliye Polikliniği'nde muayene oldu.

9 ay önce Kültür

Kütahya Valisi Musa Işın, il genelinde tarihi eserlerin tespit edildiğini ve önemli restorasyon projelerinin start alacağını duyurdu.

9 ay önce Ekonomi
9 ay önce Asayiş

Domaniç’te 2023 yılında asayiş olaylarındaki artışa karşı önlemler alındı, uyuşturucuyla mücadelede önemli başarılar elde edildi. İlçede yapılan 31 bin sorgulamada 41 kişi yakalandı.

9 ay önce Sağlık

Domaniç İlçe Hastanesi, Domaniç Toplum Sağlığı Merkezi (TSM), kadın sağlığını ön planda tutarak serviks kanseri taramalarını ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor.

9 ay önce Asayiş

Domaniç Güney köylü bir vatandaş 4. katın çatısından 3 katlı binanın çatısına, ardından da park halindeki aracın üzerine düşen adam ağır yaralandı.

9 ay önce Diğer

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde faaliyet gösteren sanayi esnafı, bir günde yaşanan artarda elektrik kesintisi nedeniyle mağdur olduklarını belirtti.

9 ay önce Politika

Domaniç Belediyesi tarafından Çiflik köyü yakınlarına kurulan Güneş Enerji Santrali, kurulduğu günden 2023 yılı sonuna kadar toplam 1.343,71 mWh enerji üretti.

9 ay önce Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, parti genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında, Yeniden Refah Partisi'nin Domaniç belediye başkan adayını açıkladı. Partinin Domaniç Belediye Başkan adayı olarak, Fatih Yalçınsoy'un ismi belirlendi.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl