• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.035 %0.05
  • ETHERIUM 2.641 %-0.14
6°
3 hafta önce Diğer

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Domaniç Kadın Kolları Başkanı Gülsen Cengiz, ülke genelinde büyük yankı uyandıran Narin isimli küçük kızın vahşi bir cinayet sonucu hayatını kaybetmesi üzerine sert bir basın açıklaması yaptı. Cengiz, CHP Domaniç Kadın Kolları olarak duyarlı vatandaşlarla birlikte bu vahşetin hesabını sormak ve çocuklara yönelik istismarların araştırılmasını talep etmek amacıyla bir araya geldiklerini belirtti.

3 hafta önce Asayiş

Domaniç İlçe Jandarma ekipleri, okul servis araçlarına yönelik denetimlerde kurallara uyulup uyulmadığını kontrol etti. Eğitim yılı boyunca trafik güvenliğini sağlamak için denetimlerin aralıksız süreceği bildirildi.

3 hafta önce Kültür

Malezya'nın eski bakanlarından Kamarudin Jaffar, Domaniç ziyaretinde bölgenin turizm potansiyeline dikkat çekerek, geleneksel konaklamalı obalarla turizmin canlandırılabileceğini belirtti.

3 hafta önce Yaşam

Afyonkarahisar’da düzenlenen 6. Uluslararası GastroAfyon Turizm ve Lezzet Festivali’nde, Türkiye genelinden 7 bölgeden 7 kadın kooperatifi seçildi. Ege Bölgesi’ni temsilen Kütahya Domaniç Hanımeli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi bu prestijli festivale davet edilerek büyük bir gurur yaşattı.

3 hafta önce Diğer

Son nüfus sayımlarında Domaniç nüfusunda bir düşüş gözlemlense de, ilçe merkezinde yaşayanların sayısının resmi rakamların ötesinde olduğu düşünülüyor. Su sayaçlarından elde edilen bilgiler, bu görüşü destekliyor.

3 hafta önce Kültür

Türk kültürünün büyülü atmosferine kapılan Malezya'nın eski bakanlarından Kamarudin Jaffar, üçüncü Türkiye ziyaretinde rotasını Domaniç ve Söğüt'e çevirdi. Kültür elçisi ve rehber Hasan Kürüz'ün eşliğinde gerçekleşen bu özel ziyarette, tarihi ve kültürel zenginlikler yeniden keşfedildi.

3 hafta önce Asayiş

Domaniç semalarında uçan helikopter 112’ye ihbar edildi. Vatandaşların ihbar ettiği helikopterin, TEİAŞ adına yüksek gerilim hatlarının GPS konumlarını aldığı ortaya çıktı.

3 hafta önce Diğer

Domaniç-Tavşanlı yolunda karayolları ekipleri tarafından levhaların önündeki otlar ve ağaçlar temizlenmeye başlandı. Çalışmalar, sürücüler için görüş açısını artırmayı ve yol güvenliğini sağlamayı amaçlıyor.

4 hafta önce Yaşam

Domaniç'te 19 Eylül Gaziler Günü, Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Gaziler ve şehitler için minnet duygularının ifade edildiği törende, kahraman gazilerin vatan savunmasındaki fedakârlıkları vurgulandı.

4 hafta önce Yaşam

Domaniç ilçesine bağlı Güney Köyünde vatandaşlar, el birliğiyle köy mezarlığına malzeme deposu inşa ediyor. Köy halkı, maddi ve manevi yardımlarla projeye destek vererek yoğun bir katılımla çalışmalara katılıyor.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl