• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.399 %0.57
  • ETHERIUM 2.649 %0.69
5°
4 hafta önce Spor

2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakaları 5-6 Ekim 2024 tarihlerinde başlıyor. Tarihinde ilk kez BAL liginde mücadele edecek olan Domaniçspor, ilk maçına deplasmanda Manisa 1965 Spor'a karşı çıkacak.

4 hafta önce Diğer

Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Sarıot köyünde yürütülen sıcak asfalt çalışmasının ilk etabı tamamlandı. Çalışmalar kapsamında 6 kilometrelik yol asfaltlanarak yol çizgileri çekildi, böylece köy sakinlerinin ve yolu kullanan vatandaşların ulaşım konforu artırıldı.

1 ay önce Diğer

Domaniç - Tavşanlı karayolu üzerindeki Berçin köyü yakınlarında meydana gelen yol çökmesi sonrası Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla yol taş ile doldurularak güçlendirildi. Yolun asfaltlama işleminin kısa süre içinde başlayacağı bildirildi.

1 ay önce Eğitim

Domaniç ilçesi Hisar İlkokulunda yürütülen Avrupa Birliği projeleri meyvelerini vermeye devam ediyor. İngilizce Öğretmeni Melek Kaynak tarafından 2/A ve 3/A sınıflarıyla Şubat ayında başlatılan "Talkfest" ve "I Can Be Well with My Art" adlı iki eTwinning projesi, Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

1 ay önce Asayiş

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

1 ay önce Yaşam

Domaniç ilçesine bağlı Aksu köyünde, köylülerin yoğun çabaları ve destekleriyle köy mezarlığı baştan sona yenilendi. Köy halkının maddi ve manevi katkılarıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında mezarlığın iç yolları yenilenerek kaldırım taşları döşendi. Ayrıca, mezarlık içine yeni bir çeşme yapıldı ve mezarlığın çevresindeki yapılar boyanarak bakım ve onarımdan geçirildi.

1 ay önce Yaşam

İki yıl önce Domaniç’in Kalın Harman mevkiindeki 2 tarlasında 150 kilo aronya meyvesi üreterek büyük ilgi gören emekli çiftçi Yaşar Çağlar, bu yıl da aronya üretimine devam ederek tüm ürünlerini pazar sorunu yaşamadan satışa sundu.

1 ay önce Yaşam

Kuveytli omurga cerrahı Dr. Ahmad Mendakar, Domaniç Saadet Partisi İlçe Başkanı Turan Koyun’a başsağlığı dilemek için Domaniç’e geldi. Dr. Mendakar ve Koyun’un dostluğu, bir yıl önce sosyal medya platformu Messenger üzerinden başlayan bir iletişimle gelişti.

1 ay önce Spor

Muratlı Spor Kulübü, 2024-2025 futbol sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Sezon öncesinde 3 günlük kamp için bir araya gelen takım, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

1 ay önce Kültür

27-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali'nde, Ege’den katılan tek kadın kooperatifi olan Domaniç Hanımeli Üretim İşletme ve Kadın Kooperatifi de stant açacak.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl