• DOLAR 34,26 %0.26
  • EURO 37,22 %0.40
  • ALTIN 2.991,32 %1.25
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.218 %2.12
  • ETHERIUM 2.651 %2.04
4°
9 ay önce Politika

Domaniç ilçesinde faaliyet gösteren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı, Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen 12 vatan evladı için bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

9 ay önce Gündem

İstanbul'un Beyoğlun’da gerçekleşen Bilsart ve Monoco'daki "Rest in Pieces" sergisi, Domaniç Kurbağalarının 5 bin yıllık göç tarihini işleyerek sanat dünyasında büyük yankı uyandırdı.

9 ay önce Asayiş
9 ay önce Spor

Domaniç 1. Amatör Ligi'nin 10. haftasında gerçekleşen mücadelede, Haymeanaspor ile Muratlıspor karşı karşıya geldi.

9 ay önce Spor

Kutlu Bey Sigorta Domaniç 1. Amatör Ligi'nin 10. haftasında gerçekleşen mücadelede, Domaniç'in güçlü temsilcisi Çamlıcaspor, Durabeyspor'u 3-1 mağlup ederek namağlup şampiyonluğunu ilan etti.

9 ay önce Kültür

Ahmet Rüstem Ekici ve Hakan Sorar'ın ilk ortak sergisi 'Rest in Pieces', Domaniç Kurbağalarının göç tarihini sanatla buluşturuyor.

9 ay önce Asayiş

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde artan ayı ihbarları bölge halkını tedirgin ediyor.

9 ay önce Asayiş

Domaniç’in Erikli Köyü'nde meydana gelen trafik kazasında yaşlı çift yaralandı.

9 ay önce Eğitim

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana MYO’da Kaymakam Muhammed Furkan Okumuş Sosyal Güvenlik Bölümü öğrencileriyle Sosyal Politika dersinde bir araya geldi.

9 ay önce Diğer

Dört bir yanı ormanlarla çevrili olan Domaniç, ilçe statüsünde olduğundan köyler gibi orman ganimetlerinden faydalanamıyor. Bunun için bir grup Domaniçli harekete geçerek, Tarımsal Kalkınma Kooperatif kurmak için harekete geçti.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl