• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.459 %2.18
  • ETHERIUM 2.645 %1.66
3°
9 ay önce Politika

Domaniç Belediyesi, ilçeyi temsil eden amatör spor kulüplerine maddi destekte bulundu. Kütahya SAL Grubu'nda mücadele eden takımlar, Domaniç 1. Amatör Lig'de yer alan ekipler ve Bursa'da ilçeyi temsil eden Saruhanlarspor'a nakdi yardım yapıldı.

9 ay önce Eğitim

Mengen Aşçılık Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Rabia Gül Kurt, İstanbul Gastronomy Festivali'nde gerçekleştirilen liseler arası ekip yarışmasında birincilik ödülüne layık görüldü.

9 ay önce Politika

Domaniç'te Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ilk açıklayan isim olan Fatih Yalçınsoy'un adaylığı kesinleşti. Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nin isteğiyle Haziran ayında adaylık başvurusunu yapan Yalçınsoy, İl Temayülünde netlik kazandı.

9 ay önce Yaşam

Domaniç ilçesinde ortaokul öğrencileri örnek davranış sergilediler. Dört kız öğrenci buldukları yüklü miktardaki parayı Belediyeye teslim ettiler.

9 ay önce Diğer

Kütahya Merkez ve ilçelerin sosyo-ekonomik gelişmişlikleri belli oldu. İşte merkez ve ilçelerin Türkiye geneli, sıralaması…

9 ay önce Kültür

Eskişehir Doğa Aktiviteleri Grubu'ndan kar manzaralı yürüyüş etkinliği yapıldı.

9 ay önce Politika

MHP Domaniç İlçe Başkanı Yıldıray Aydın ve bir önceki dönem Çukurca Belediye Başkanı İlyas Tosun yerel seçimler için Domaniç ve Çukurca belediye başkanlığına aday adayı olduklarını açıkladılar.

10 ay önce Politika

Domaniç'te, Cumhuriyet Halk Partisi'nden İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adaylığını açıklayan Ufuk Ünlü, hedefleri ve motivasyonuyla ilgili basın açıklamasında bulundu.

10 ay önce Politika

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, ilçeye doğalgaz getirme planları çerçevesinde önemli bir adımın atıldığını duyurdu.

10 ay önce Diğer

İçme suyu ve kanalizasyon hatlarının ekonomik ömrü tamamlandı, yenileme için düğmeye basıldı.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl