Eğitim

Hisar İlkokulu Ulusal Kalite Etiketi ile Ödüllendirildi

Domaniç ilçesi Hisar İlkokulunda yürütülen Avrupa Birliği projeleri meyvelerini vermeye devam ediyor. İngilizce Öğretmeni Melek Kaynak tarafından 2/A ve 3/A sınıflarıyla Şubat ayında başlatılan "Talkfest" ve "I Can Be Well with My Art" adlı iki eTwinning projesi, Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Abone Ol

Proje kapsamında İtalya, Polonya, Romanya, Litvanya, Portekiz, Yunanistan, Gürcistan ve Türkiye'den çeşitli okullarla iş birliği yapıldı. Öğrencilerin geri dönüşüm konusundaki farkındalıkları artırılırken, yabancı ortaklarla gerçekleştirilen çevrimiçi etkinlikler sayesinde İngilizce dil gelişimlerine de olumlu katkılar sağlandı.

ÇEVRİMİÇİ ETKİNLİKLER YAPILDI

Yabancı ortaklar sayesinde çevrimiçi etkinlikler yapılarak öğrencilerin İngilizce dil gelişimine olumlu katkılar sağlandı. Öğrenciler proje temelli öğrenme ile hem ders dışında İngilizce dilini kullanma fırsatı buldu hem de yurtdışından akranlarıyla birlikte hareket ederek dijital teknolojilerden (yapay zeka, sanal gerçeklik, web 2.0 araçları) faydalandı. Bu gayretlerin sonucu olarak Hisar İlkokulu Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı.

Loading...

Bu gayretlerin sonucu olarak Hisar İlkokulu, Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı.

Okul müdürü Cihat Kardaş, başarılı çalışmalarından dolayı İngilizce Öğretmeni Melek Kaynak'a, okul personeline ve destek veren herkese teşekkür etti.