Eğitim

Eski mesai arkadaşları bir araya geldi

Domaniç'te bir dönem birlikte görev yapan müdürler, Halil İbrahim Zengin'i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Abone Ol

Domaniç’in eski Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, şu anda İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütüyor.

Zengin, geçtiğimiz günlerde Domaniç'te birlikte görev yaptığı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Erkan Aras, Nüfus Müdürü Osman Aydın ve Ziraat Bankası Müdürü Ertan Erkalp'in kendisini ziyaret ettiğini belirtti.

ARKADAŞLARININ DESTEĞİNDEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ

Halil İbrahim Zengin, arkadaşlarının desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İyi ki değerli müdürlerim..." diyerek teşekkür etti.

Erkan Aras ise ziyarete ilişkin olarak,

" Domaniç'te görev yaptığımız dostlarla Halil İbrahim Zengin'in yeni görevinin hayırlı olması ve annesinin vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulunduk" dedi.

Zengin’in yeni görevinde başarılar dileyen eski mesai arkadaşları, aynı zamanda Zengin’in annesinin vefatı dolayısıyla taziye dileklerini de iletti. Halil İbrahim Zengin ve ziyaretine gelen müdürler, eski görev yıllarından ve Domaniç'teki anılarından da bahsettiler.