Eğitim

Domaniç’te Öğrencilere Tanışma Partisi Düzenlendi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu (MYO), 2024-2025 eğitim-öğretim yılına oryantasyon programı kapsamında öğrencilere yönelik bir tanışma partisi düzenledi. Kampüs alanında gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerin okul hayatına keyifli bir başlangıç yapmalarını sağladı.

Abone Ol

MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER

Müzik eşliğinde eğlenen öğrenciler, yeni arkadaşlıklar kurarak, yeni eğitim dönemine adapte olmaya çalıştılar. Etkinlikte konuşma yapan DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO Müdürü Doç. Dr. Cantürk Caner, öğrencilere ve ailelerine teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

"Bu okulu tercih ettiğiniz için sizlere ve ailelerinize minnettarım. Meslek yüksekokulumuz, sizleri akademik ve mesleki açıdan geleceğe hazırlayacak. Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu öğrencisi olmanın gururunu her zaman yüreğinizde taşıyacaksınız. Derslerinize çalışarak bu okulun gurur kaynakları olmanızı bekliyoruz."

YÜKSEKOKULA BÜYÜK BİR SEVGİ VE BAĞLILIK

Doç. Dr. Caner, ayrıca bu etkinlikte destek sağlayan esnafa da teşekkür etti. Caner, Esnaf Odası Başkanı Yahya Türk, Nail Kuruyemiş, Hüseyin Kahraman, Yeşilyayla Market, Sultan Pastanesi, Pideci Mustafa Erden, Sondem Pide, Birtat Pide ve Dernek Başkanı Oktay Kadıoğlu'na katkılarından dolayı şükranlarını sundu. Domaniç halkının ve esnafının da yüksekokula büyük bir sevgi ve bağlılık duyduğunu vurgulayan Caner, bu tür etkinliklerin öğrencilerin okul yaşamına adaptasyonunu kolaylaştırdığını belirtti.