Diğer

Üst Geçitte Tehlike Çanları Çalıyor!

Domaniç Emniyet Kavşağındaki bakımsız üst geçit, demir bağlantı kolunun yerinden çıkmasıyla tehlike oluşturmaya başladı. Vatandaşların dikkati sayesinde fark edilen sorun, özellikle yeni açılan kursa giden öğrencilerin kullandığı üst geçitte riskleri artırıyor.

Abone Ol

Domaniç Emniyet Kavşağındaki üst geçidin demir bağlantı kolunun yerinden çıkması, bölgedeki öğrenciler ve yayalar için tehlike oluşturuyor.

ÜST GEÇİT ALARM VERİYOR

Domaniç Emniyet Kavşağında bulunan üst geçitte tehlike çanları çalıyor. Üst geçidin demir bağlantı kolu yerinden çıktı ve bu durum, özellikle yayaların güvenliğini tehdit ediyor.

Üst geçit, kurulduğu günden bu yana bakımsız kaldı ve neredeyse hiç kullanılmadı. Ancak son dönemde, yeni açılan kurs öğrencilerinin karşıya geçmek için kullandığı geçidin bu durumu, büyük bir risk oluşturuyor.

KURS ÖĞRENCİLERİ İÇİN RİSKLİ YOL

Duyarlı bir vatandaş, bu tehlikeyi fark ederek gazetemize bildirdi. Vatandaşlar, yetkililerden acilen bu soruna müdahale etmelerini bekliyor. Özellikle öğrencilerin şekilde kullandığı bu geçidin bir an önce onarılması gerektiği belirtiliyor.