• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.099 %-0.22
  • ETHERIUM 2.639 %0.78
11°
1 hafta önce Spor

Kütahya Süper Amatör Ligi A Grubunda Domaniç’in temsilcisi Sarıotspor, sezonun ilk sınavında Dağardıspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Maçta her iki takımın da galibiyete yaklaşan anları olurken, son dakikada gelen penaltı golü sonucu belirledi.

1 hafta önce Gündem

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Kütahya ve ilçelerindeki internet ve GSM altyapı eksiklikleri konusunda vatandaşların mağduriyetini gündeme taşıyarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na soru önergesi verdi. Özellikle kırsal bölgelerde yaşanan altyapı sorunları nedeniyle eğitim ve birçok kamu hizmetinde aksamalar yaşandığını belirten Kasap, bu konuda bakanlığın bir çalışması olup olmadığını sordu.

1 hafta önce Diğer

Domaniçli ceviz üreticisi Alaattin Koyun, Aksu Köyü'nde zorlu hava koşullarına rağmen 30 kişilik ekibiyle ceviz hasadını başarıyla tamamladı. Domaniç'in ünlü cevizleri, kalitesi ve aromasıyla dikkat çekiyor.

1 hafta önce Yaşam

Kütahya ile Bursa il sınırları arasındaki Domaniç Dağları'nda sonbahar mevsimi kendini hissettirmeye başladı.

2 hafta önce Eğitim

Domaniç Belediyesi, Hisar İlkokulunda veliler için bekleme alanı inşa etti.

2 hafta önce Spor

Domaniç’in Tavşanlı 1. Amatör Liginde mücadele edecek olan temsilcisi Hayme Ana Spor Kulübü, 2024-2025 sezonu hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Tavşanlı 1. Amatör Liginde ilçeyi temsil edecek kulübün yönetimi, sezon öncesi Domaniç Kaymakamı Halil Affan Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek destekleri için teşekkür etti.

2 hafta önce Spor

Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) bu sezon ilk kez yükselen Domaniçspor, hazırlık maçında Eskişehirspor ile karşılaştı.

2 hafta önce Gündem

Çiğ süt fiyatlarındaki kriz devam ediyor. Domaniç’te üreticiler seslerini duyurmak için toplandı.

2 hafta önce Diğer

Ege Bölgesinin En İyi Kooperatifi seçilen Domaniç Kadın Kooperatifi, VI. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali'nde yer alarak bölgenin doğal ve kültürel zenginliklerini tanıttı.

2 hafta önce Yaşam

Domaniç ilçesinde aniden bastıran kuvvetli sağanak ve dolu, ilçe merkezinde su baskınlarına ve sel taşkınlarına neden oldu. Pazar yerinde esnaf zor anlar yaşarken, bazı araçlar zarar gördü ve Domaniç-Tavşanlı kara yolu geçici olarak trafiğe kapatıldı. Ekiplerin çalışmaları sürerken, ilçe sakinleri yaşanan afeti atlatmaya çalışıyor.

Anket


Domaniç'e yapılan hizmetlerden memnun musunuz ?

Ankete Katıl